🔥İndirim Powertec Tr-1010 263TL

90 liraya falan trendyoldan alınmıstı bi kac ay önce onlarla aynı görünüyor
ben etek traşı icin bisey arıyorum powertech 258 modeli var kısa alamıyor ve etek trası yapamıyor tavsiye var mı ?
Onun için ben philips in vücut tıraş aletini kullanıyorum, başlığı özel korumalı. Polosmartta benzerini çıkartmış o da uygun fiyatlıydı geçen bim de görmüştüm ona da bakılabilir. Başlıkları koruyucu oluyor onların

Hocam o hangi model atabilir misin

Bunu geçen yıl amazondan 550 liraya almıştım

Bu da polosmart versiyonu, belki daha da uyguna bulunabilir sitelerde. Yavaş keser bu makineler ama güvenilirdir başlığından dolayı

Bunu geçen yıl amazondan 550 liraya almıştım

Bu da polosmart versiyonu, belki daha da uyguna bulunabilir sitelerde. Yavaş keser bu makineler ama güvenilirdir başlığından dolayı
özellikle billur ve etek traşı icin alacam memnunum diyorsan philipsi listeme yazıyom hocam

özellikle billur ve etek traşı icin alacam memnunum diyorsan philipsi listeme yazıyom hocam
Yani biraz uğraştırarak aldırıyor tak diye kesmiyor ucunda ki koruyucu sayesinde ama güvenilir ve başka seçenek de yok açıkcası, koruması olmayan makineler bir kıstırırsa orayı çok sıkıntı. O yüzden bence tek seçenek bu ya da permatik

Yani biraz uğraştırarak aldırıyor tak diye kesmiyor ucunda ki koruyucu sayesinde ama güvenilir ve başka seçenek de yok açıkcası, koruması olmayan makineler bir kıstırırsa orayı çok sıkıntı. O yüzden bence tek seçenek bu ya da permatik
Yani diyorsunuz ki bu makine ile orayı kesme ,kanatma ihtimalinin yok denecek kadar az mı olduğu

Makineyi çalıltırınca jişet kısmına döküyorsunuz bir süre çalıştırıyorsunuz, zaten döktükten sonra da hızlandığını görevekseniz makinenin, performansı artıyor çekme yolma yapmıyor
yan yatırıpda mı dökcez dik tutarken mi

agalar bende makine var da normal sakala iyi de ben bi enseye menseye bir de benim dinazora kullanmalik bir sey ariyorum onerisi olan var ki sifira yakin alsin sifir alsin ama kanatmasin dinazor huysuzlasiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,959
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri