pre workout önerisi lazım,,

yigit_0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
ilk defa pre workout kullancam 3 4 aydır spora gidiyorum. okul çıkışı gittiğim için yorgun olduğum günler oluyor o günler almayı planlıyorum 600tl max bütçem var
bunları 2 si hoşuma gitti kodla fiyatları dahada düşüyor ne diyorsunuz hangisini alayım sizce yada başka öneriniz varmı ?

https://proteinocean.com/heavy-duty-preworkout
bunu kullandım , inanılmaz ürün. Ama preworkoutlar herkeste aynı etkiyi vermiyor ben arkadaşımla kullanıyordum ve bende bir etki yok filan diyordu, bende kollarım filan karıncalanıyordu. İyi çalışmalar.

https://proteinocean.com/heavy-duty-preworkout
bunu kullandım , inanılmaz ürün. Ama preworkoutlar herkeste aynı etkiyi vermiyor ben arkadaşımla kullanıyordum ve bende bir etki yok filan diyordu, bende kollarım filan karıncalanıyordu. İyi çalışmalar.
Bence de ilk kez pre workout kullanacağın için Heavy Duty ile şansını deneyebilirsin. Nedenini bilmiyorum ama Grizzone genel olarak çoğu kişi önermiyor. Protein Ocean da evet çok iyi bir marka değil ama bir pre workouta 1000₺ veremeyeceksen Protein Ocean'dan başka seçeneğin çok yok :D

600tl ve 20 servis....
dostum senin attığın protein oceandan çok daha dandik bir marka istiyorsan bütçeni yükseltip hardline (kullandım güzeldi oda)filan da alabilirsin.
pre yerine kafeinde alabilirsin bence pre çok gerekli bir şey değil açıkçası onun yerine creatin ve vitaminleri alırdım daha iyi olurdu. İyi çalışmalar.

dostum senin attığın protein oceandan çok daha dandik bir marka istiyorsan bütçeni yükseltip hardline (kullandım güzeldi oda)filan da alabilirsin.
pre yerine kafeinde alabilirsin bence pre çok gerekli bir şey değil açıkçası onun yerine creatin ve vitaminleri alırdım daha iyi olurdu. İyi çalışmalar.
hiq smash nası olur yüzde 20 indirim gelcekmiş 650tlye falan düşüyor

hiq smash nası olur yüzde 20 indirim gelcekmiş 650tlye falan düşüyor
hiq hiç kullanmadım ama sponsor olduğu kişiler çok değerli kişiler bana göre, bence kötü bir ürün pazara çıkarmazlar alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri