CreaX-Samet
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
arkadaşlar premiere pro da istediğim kadar net render alamıyorum bilen biri yardım edebilirmi ty
youtube videosu ama istediğim kalitede değilNe için render alıyorsunuz?
youtube için alıyorum ama istediğim kadar kaliteli değil çok karıncalı gibi geliyor tam olarak bilmiyorum ayarları bitrate den mi anlamıyorum hiç adobe premiere render ayarlarınıHocam biraz daha detay vermeniz mümkün mü tam olarak problemi anlayamadım
onur naci öztürkler kanalından bakabilirsiniz ayarlarayoutube videosu ama istediğim kalitede değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
youtube için alıyorum ama istediğim kadar kaliteli değil çok karıncalı gibi geliyor tam olarak bilmiyorum ayarları bitrate den mi anlamıyorum hiç adobe premiere render ayarlarını
YouTube'un istediği sıkıştırma formatı yüzünden böyle. Yüksek kalite istiyorsan 4k çekip, renderlaman lazım.youtube videosu ama istediğim kalitede değil
YouTube'un istediği sıkıştırma formatı yüzünden böyle. Yüksek kalite istiyorsan 4k çekip, renderlaman lazım.
Ama YouTube'a atacağı için maks. 1080p'de 16mbps bitrate'le atabilir.Render almadan önce kırmızıyla işaretlediğim kısımdaki Target Bitrate değerini 30 veya daha üstü yaparsan video görüntü kalitesi yükseliyor ama video boyutu artıyor.
Alıntıyı görüntüle
Youtube Detaylarını çok bilmiyorum.Ama YouTube'a atacağı için maks. 1080p'de 16mbps bitrate'le atabilir.
Youtube Detaylarını çok bilmiyorum.
Kask kameramla çektiğim videoları kesip render alırken Bitrate 10 da kalırsa çok kötü görüntü kalitesi oluyor. Bitrate 30 dayken orijinal videoyla aynı kalitede oluyor.
Youtube da bitrate limiti mi var ?