Neler Yeni

Preo GMP02M Alınır Mı ?

JustYavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yavuz
Herkese Merhaba,

Mini ve medium boyda mousepad bakıyorum çünkü masam oldukça küçük böyle olunca çok seçenek olmuyor çünkü artık halı gibi olanlar daha çok piyasada bulunuyor. Bende gezinirken Teknosa da Preo marka aradığım boyda mousepadler gördüm ama kalitesinden emin olamadım. Sizce preo mousepad alınır mı yoksa bütçeyi 100 tl daha arttırıp steelseries qck+ almak daha mı mantıklı aradaki fiyata değer mi ? Eğer önerileriniz var ise medium ve mini boyda olmak üzere atabilirsiniz.

Beğendiğim preo model ise bu:

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
Herkese Merhaba,

Mini ve medium boyda mousepad bakıyorum çünkü masam oldukça küçük böyle olunca çok seçenek olmuyor çünkü artık halı gibi olanlar daha çok piyasada bulunuyor. Bende gezinirken Teknosa da Preo marka aradığım boyda mousepadler gördüm ama kalitesinden emin olamadım. Sizce preo mousepad alınır mı yoksa bütçeyi 100 TL daha arttırıp steelseries qck+ almak daha mı mantıklı aradaki fiyata değer mi ? Eğer önerileriniz var ise medium ve mini boyda olmak üzere atabilirsiniz.

Beğendiğim preo model ise bu:
tryhard bir şekilde oyun oynamıyorsanız steelseries qck+ almaya gerek yok, mousepad kaliteli midir bilmiyorum.

JustYavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazmayı unutmuşum fps oyunları oynuykrum mouseum logitech g305
Mesaj otomatik birleştirildi:

tryhard bir şekilde oyun oynamıyorsanız steelseries qck+ almaya gerek yok, mousepad kaliteli midir bilmiyorum.
Tryhard degil kendi halimde

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
Yazmayı unutmuşum fps oyunları oynuykrum mouseum logitech g305
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tryhard degil kendi halimde
fps oyunlarında güzel bir hissiyat verecektir size, bütçem var verebilirim diyorsanız alabilirsiniz.

JustYavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yavuz

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Qck+ ile arasında 40 TL var bu bütçeye çıkarsam qck+ da alabilirim
Ben Qck den memnun olmamaya başladım dostum. Önerenler var ama ben artık önermemeyi seçiyorum. Yüzeyinde yıpranmalar başladı son zamanlarda.

Amazon üzerinden 19 Ocakta satın aldım üstelik yani sahte olma vs gibi bir durumda yok.

JustYavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yavuz
Ben Qck den memnun olmamaya başladım dostum. Önerenler var ama ben artık önermemeyi seçiyorum. Yüzeyinde yıpranmalar başladı son zamanlarda.

Amazon üzerinden 19 Ocakta satın aldım üstelik yani sahte olma vs gibi bir durumda yok.
Kenarlarında açılma gibi bir durum var mı ? Aşınma ne gibi olumsuzluklara yol açtı ?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Kenarlarında açılma gibi bir durum var mı ? Aşınma ne gibi olumsuzluklara yol açtı ?
Kenarlarında açılma olmadı. Ama mouse'un sürekli gezdiği yerde aşınma oldu orada kayması zorlaşıyor.

Edit: Hatta aldığım model şu.
1658146692054.png

JustYavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yavuz
Rica ederim dostum. Ben sürekli bilgisayar başında olan birisiyim 6 ayda bu hale gelmesi beni soğuttu.
Tekrar rahatsız ediyorum fakat attığınız linkteki mousepad in yorumlarına baktım bazıları yazın terletiyor, speed olmasına rağmen kaymıyor diyenler olmuş siz kullandınız mı ?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Tekrar rahatsız ediyorum fakat attığınız linkteki mousepad in yorumlarına baktım bazıları yazın terletiyor, speed olmasına rağmen kaymıyor diyenler olmuş siz kullandınız mı ?
Evet kullandım. Kaymama problemi steelseries kadar değil en azından bende öyle olmadı. Şuan kardeşim kullanıyor hatta laptobunda. Ben geçen ucuz aldığımız gamepowerı kullanıyorum. Yazın bütün mouse padler terletiyor neredeyse dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom