Neler Yeni

Preworkout sporcu kullanımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
ben preworkout aldım on the go.İlk kez kullandım fakat 2 saat boyunca yüzüm çok kaşındı kaşımaktan kızardı nerdyse.deli gibi kaşındım Ve modum düştü dün 50 kg kaldırıyoken bugün 50 zor kaldırdım şişkinlikte yaptı.Neden böyle oldu?

Darfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oguz Deniz
Preworkout'ların çogunda etki gücü kişiden kişiye değişebiliyor. Ben düzenli kullanan biriyim. İlk kullandığın gün yarım ölçekle başlayabilirsin, hatta etkisine göre daha az bile olabilir. Ve arkasından iyi antreman yap. Preworkout ile aldıgın enerji, sporla harcadığından fazla olmuş. Kaşıntı da yapabiliyor, kusmaya da neden olabiliyor ilk kullanımlarda. Miktarını biraz azaltıp içebilirsin.

Çok markasız ürünlerden uzak durmanı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Preworkout'ların çogunda etki gücü kişiden kişiye değişebiliyor. Ben düzenli kullanan biriyim. İlk kullandığın gün yarım ölçekle başlayabilirsin, hatta etkisine göre daha az bile olabilir. Ve arkasından iyi antreman yap. Preworkout ile aldıgın enerji, sporla harcadığından fazla olmuş. Kaşıntı da yapabiliyor, kusmaya da neden olabiliyor ilk kullanımlarda. Miktarını biraz azaltıp içebilirsin.

Çok markasız ürünlerden uzak durmanı tavsiye ederim.
Çok kaşındım ve isteğim kaçtı

Darfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oguz Deniz
Olabiliyor, çok korkulacak bir şey yok . Böyle olduğunda preworkout oranını azalt bir dahakine azalt.

Uzun süre kullanmayıp tekrar başladığımda bende de kaşıntı yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olabiliyor, çok korkulacak bir şey yok . Böyle olduğunda preworkout oranını azalt bir dahakine azalt.

Uzun süre kullanmayıp tekrar başladığımda bende de kaşıntı yapıyor.
Sağol :) suyu fazla koyayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,078
Üyeler
163,429
Son üye