Ö.F.Ö
80+ Silver
Dahası
hangi tarihte vericek bu oyunları kankaHerkes görsün diye konuyu yükseltiyorum güzel oyun
hangi tarihte vericek bu oyunları kankaHerkes görsün diye konuyu yükseltiyorum güzel oyun
Konuda var zatenhangi tarihte vericek bu oyunları kanka
Dishonored2 hangi platformda çalışacak? Steam mi Epic mi?Konuda var zaten
Amazon Prime Gaming, yılbaşına özel 430 TL değerinde 10 adet ücretsiz oyun veriyor
Amazon, Prime üyelerine 27 Aralık Salı günü toplam değeri 430 TL olan 10 adet ücretsiz oyun verecek. Amazon Prime Gaming'in yılbaşına özel oyunları arasında Dishonored 2 ve SNK 40th Anniversary Collection da yer alıyor.www.haberler.com
görmemiştim teşekkürlerKonuda var zaten
Amazon Prime Gaming, yılbaşına özel 430 TL değerinde 10 adet ücretsiz oyun veriyor
Amazon, Prime üyelerine 27 Aralık Salı günü toplam değeri 430 TL olan 10 adet ücretsiz oyun verecek. Amazon Prime Gaming'in yılbaşına özel oyunları arasında Dishonored 2 ve SNK 40th Anniversary Collection da yer alıyor.www.haberler.com
Microsoft Store olur. Fallout 76'yı da Microsoft Store kodu şeklinde vermişlerdi.Dishonored2 hangi platformda çalışacak? Steam mi Epic mi?
Epic'de sıradaki gizemli oyun sanırım aynı şekilde dishonored olacak, fakat ilk oyun mu yoksa 2. oyun mu orasını göreceğizYılbaşına özel Dishonored 2 ve dahası bedava olacak. Bence Bethesda zamlarından sonra güzel bir haber.
GOG üzerindenDishonored2 hangi platformda çalışacak? Steam mi Epic mi?
Şöyle pc'me uygun AAA oyun veriyor o da bende var hay şansımıEpic'de sıradaki gizemli oyun sanırım aynı şekilde dishonored olacak, fakat ilk oyun mu yoksa 2. oyun mu orasını göreceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
GOG üzerinden
bu arada kasttetigim prime gaming deki kod veriyo gog game giriyosun indirim veriyo ya da ben hata yapıyorum yardımcı olabilecek var mıben oyunu alıyorum kod veriyo onu giriyorum indirim veriyo sadece oyun gelmiyo yardımcı olabilecek var mı
abi sen yardımcı olabilirmisinŞöyle pc'me uygun AAA oyun veriyor o da bende var hay şansımı
Buraya gireceksin kodubu arada kasttetigim prime gaming deki kod veriyo gog game giriyosun indirim veriyo ya da ben hata yapıyorum yardımcı olabilecek var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi sen yardımcı olabilirmisin