bende suan ındırıyorum da kac gb ıncegı gozukmuyor steamden falan bakmak lazımArkadaşlar oyun kaç GB acaba, indirmeyi düşünüyorumda.
amazon games kitaplığında gözükmüyor mu kaç GB olduğu ?. Şaşırdım doğrusu.bende suan ındırıyorum da kac gb ıncegı gozukmuyor steamden falan bakmak lazım
evet gozukmuyor steamde 18gb dıyoramazon games kitaplığında gözükmüyor mu kaç GB olduğu ?. Şaşırdım doğrusu.
ben bir otobüsüm28 Mart'ta Amazon uygulamasında oynanabilir olacak şekilde bedava verilecek. Daha fazlası ve diğer Mart ayı oyunları için:
Amazon Prime Gaming Mart 2024 oyunları: 8 oyun ücretsiz
Amazon Prime Gaming'in Mart 2024 oyunları belli oldu. Bu ay Prime Gaming kütüphanesine 8 farklı ücretsiz oyun ekleniyor. İşte Prime Gaming Mart ayı hediyeleri...www.donanimhaber.com
Halen alabiliyor muyuzEvet, belli bir süre aralığı var o süre aralığında kütüphanene eklersen istediğin zaman oynarsın.
reis arkadaşımla oynayacağım nasıl oynanıyor yardımVar oda gibi sunucular vardı arkadaşlarınla beraber oynayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Yusufx 18 de online girerken benle birlikte iki kişi oluyorduk çok fazla bir şey bekleme online tarafından grafikleri iyi değil
reis arkadaşımla oynayacağım nasıl oynanıyor yardım !!!!1 Mayıs son