BIOS yazanı indirin. RAM ayarları sıfırlanacaktır, o yüzden güncelleme yapmadan önce BIOS'a girip ayarlarınızın fotoğrafını çekin ki unutmayın ne neymiş. BIOS güncellerken elektrikler giderse geçmiş olsun, büyük ihtimalle çok sıkıntı çekersiniz.BİOS GÜNCELLEMESİ YAPACAĞIM HANGİ SÜRÜMÜ İNDİRMELİYİM
BİDE RAM FREKANS AYARLARI 0 LANIRSA NASIL AYARLAYACAĞIM
GÜNCELLEME OLURKEN ELEKTRİK GİDERSE BİŞEY OLURMU
ASUS PRİME H410M-K
TAM OLARAK NERENİN FOTOĞRAFLARINI ÇEKEYİMBIOS yazanı indirin. RAM ayarları sıfırlanacaktır, o yüzden güncelleme yapmadan önce BIOS'a girip ayarlarınızın fotoğrafını çekin ki unutmayın ne neymiş. BIOS güncellerken elektrikler giderse geçmiş olsun, büyük ihtimalle çok sıkıntı çekersiniz.
Bir sorun yaşamıyorsan bence hiç dokunma BIOS’a. Güncellemenin bir faydası olmuyor genelde.BİOS GÜNCELLEMESİ YAPACAĞIM HANGİ SÜRÜMÜ İNDİRMELİYİM
BİDE RAM FREKANS AYARLARI 0 LANIRSA NASIL AYARLAYACAĞIM
GÜNCELLEME OLURKEN ELEKTRİK GİDERSE BİŞEY OLURMU
ASUS PRİME H410M-K
Ayarlama yaptığınız bir yer varsa orasının fotoğrafını çekin, ben bilemem nelerle oynadığınızı. Bir de Caps Lock kullanmanıza gerek yok, anlayabiliyorum küçük yazıları da.TAM OLARAK NERENİN FOTOĞRAFLARINI ÇEKEYİM
BİDE ELEKTRİK GİDERSE NE SIKINTISI OLUR
Bir sorun yaşamıyorsan bence hiç dokunma BIOS’a. Güncellemenin bir faydası olmuyor genelde.
PEKİAyarlama yaptığınız bir yer varsa orasının fotoğrafını çekin, ben bilemem nelerle oynadığınızı. Bir de Caps Lock kullanmanıza gerek yok, anlayabiliyorum küçük yazıları da.
Aslında BIOS güncellemek fark ettiğimiz ya da etmediğimiz birçok sorunu çözebiliyor bazen. Aklınıza gelince güncellemenin faydası var yani.Bir sorun yaşamıyorsan bence hiç dokunma BIOS’a. Güncellemenin bir faydası olmuyor genelde.
Peki yazip hala caps lock kullanmasi peki shsjsjsjsjsj
Anakart arızalanır diyebilirim en basitinden.BİDE ELEKTRİK GİDERSE NE SIKINTISI OLUR
Fark ettim, çok sinir bozuyor.Peki yazip hala caps lock kullanmasi peki shsjsjsjsjsj
agam bizele eyleniyir