Yükleniyor...
amzn.eu
Evet kablosuz yavaş biraz kablolu da 22.5 wattmış10watt ile 5Ah pili 5 saatte doldurur artık
link atar mısıneğer kablosuzunu dert etmezseniz sadece powerbank lazımsa baseus 10.000mha kullıyorum 400 lira olması lazım öneririm güzel ürün
hangi telefon için kullanıyosun kaç dkda sarz ediyor ve kaç kere ediyor
a34 2 kere ediyor kaç dk bilmiyorum pek hızlı değil ama sağlam kaliteli ve ucuz bence sadece şu soruyu sorun kapasitesi gerçekten 10k mı 10k ya yakın mı bu sorunun cevabı da evet. Fazla sorgularsanız ben size bu ürün fiyatına sahte xiaomilerin satıldığını hatırlatayım.hangi telefon için kullanıyosun kaç dkda sarz ediyor ve kaç kere ediyor
eveet anladım yorum için teşekkürlera34 2 kere ediyor kaç dk bilmiyorum pek hızlı değil ama sağlam kaliteli ve ucuz bence sadece şu soruyu sorun kapasitesi gerçekten 10k mı 10k ya yakın mı bu sorunun cevabı da evet. Fazla sorgularsanız ben size bu ürün fiyatına sahte xiaomilerin satıldığını hatırlatayım.
Ne demek hocam dediğm gibi güzel ürün kullanıyorumeveet anladım yorum için teşekkürler
5 amper pili doldursa şarjı biter zaten10watt ile 5Ah pili 5 saatte doldurur artık
ben de kullanıyorum ve katılıyorum güzel ürün.eğer kablosuzunu dert etmezseniz sadece powerbank lazımsa baseus 10.000mha kullıyorum 400 lira olması lazım öneririm güzel ürün