GirayHan
80+ Platinum
Süresi ne kadar bunun bulamadım300 e 125 kodumu kullanamadan süresi doldu. Bu cezbedici olmayan indirimleri kafayı duvara vurarak karşılıyorum![]()
Aynı şekilde oldu. Amazon'u host dosyasından engellemeyi düşünüyorum. İndirim veriyor da bir işe yaramıyor genelde. İşine yarayacak bir şeyi bulmak çok zor.300 e 125 kodumu kullanamadan süresi doldu. Bu cezbedici olmayan indirimleri kafayı duvara vurarak karşılıyorum![]()
İndirimi aktive ettikten sonra 5 gün kullanım süresi var, sizde bu 5 günlük süre mi doldu yoksa indirim görünmez mi oldu hiç almadan. 31 ekime kadar devam ediyor görünüyordu.300 e 125 kodumu kullanamadan süresi doldu. Bu cezbedici olmayan indirimleri kafayı duvara vurarak karşılıyorum![]()
₺500'ye %15 indirim promosyon kodu sadece amazon satıcısındaki ürünlerdemi geçerli ?
5 günde kullanmadım maalesefİndirimi aktive ettikten sonra 5 gün kullanım süresi var, sizde bu 5 günlük süre mi doldu yoksa indirim görünmez mi oldu hiç almadan. 31 ekime kadar devam ediyor görünüyordu.
Anladım, ben aktive etmedim alacak bir şey bulamayınca.5 günde kullanmadım maalesef