GirayHan
80+ Platinum
Süresi ne kadar bunun bulamadım300 e 125 kodumu kullanamadan süresi doldu. Bu cezbedici olmayan indirimleri kafayı duvara vurarak karşılıyorum
Aynı şekilde oldu. Amazon'u host dosyasından engellemeyi düşünüyorum. İndirim veriyor da bir işe yaramıyor genelde. İşine yarayacak bir şeyi bulmak çok zor.300 e 125 kodumu kullanamadan süresi doldu. Bu cezbedici olmayan indirimleri kafayı duvara vurarak karşılıyorum
İndirimi aktive ettikten sonra 5 gün kullanım süresi var, sizde bu 5 günlük süre mi doldu yoksa indirim görünmez mi oldu hiç almadan. 31 ekime kadar devam ediyor görünüyordu.300 e 125 kodumu kullanamadan süresi doldu. Bu cezbedici olmayan indirimleri kafayı duvara vurarak karşılıyorum
₺500'ye %15 indirim promosyon kodu sadece amazon satıcısındaki ürünlerdemi geçerli ?
5 günde kullanmadım maalesefİndirimi aktive ettikten sonra 5 gün kullanım süresi var, sizde bu 5 günlük süre mi doldu yoksa indirim görünmez mi oldu hiç almadan. 31 ekime kadar devam ediyor görünüyordu.
Anladım, ben aktive etmedim alacak bir şey bulamayınca.5 günde kullanmadım maalesef