kaç fps alıyorsun üstad az çok sistemlerimiz aynıda düşük geldi bana birazDenedim ve eksi artılarını söylüyorum (kişisel eleştirilerim)
EKSİLERİ
- Işıklandırma ve parlaklık olayı çok abartı ve kötü. Özellikle round başı 10 saniyesinde gözünüz kör oluyor âdeta
- FPS oldukça düştü. Grafiklerin artması elbette FPS düşürtür ama hafif kasmalar yaşadım (RTX 3060 + 12400F Low settings(
- Yer altlarına girerken görüntü kalitesi karıncalanıyor ve leş görünüyor.
- Default AK-47 rezalet görünüyor
- Oyunu çok detaylandırmışlar (özellikle maplarde) ve bu durum FPS kaybı ile dikkat dağınıklığına yol açıyor
- Skinler çok fazla soluk görünüyor '(
- Görüntü ayarlarında biraz daha iyileştirmeler yapmaları iyi olur (1152x864 CS:GO oynayan biris olarak CS2 de aynı ayar leş görüntü veriyor tüm ayarları İncehesap ederek yaptım üstelik)
Şimdilik bunlar
ARTILARI
+ Fiziki olaylar (movement vs) gayet iyi (ama daha da geliştirilmeli)
+ Vuruş hissiyatı oturaklı
+ Yanlış silah aldığınızda geri para iadesi olması
+ Kişisel rating (başarı puanı ve sıralaması)
+ Rekabetçi round sayısının düşürülmesi
+ Rekabetçi girerken Map Veto etme ve Takım Seçimi yapma
Aklıma başka bir artısı gelmiyor
sol üste baktın mı hiçarkadaşlar demin rank geldi seçkinim de var ama cs2 gelmemiş napıcam yardım edin
Alıntıyı görüntüle
CS:GO ortalama 400 iken şuan CS2 de 250 lere kadar düştükaç fps alıyorsun üstad az çok sistemlerimiz aynıda düşük geldi bana biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:
sol üste baktın mı hiç
5600 işlemci ile 150-220 arası alıyorum yavCS:GO ortalama 400 iken şuan CS2 de 250 lere kadar düştü
bana geldi ama dikkat etmedim kapat'a bastım şimdide bulamıyorumCS2 BANADA GELDİ HESAPLARI KONTROL EDİN. HESABINIZIN RANKINIZIN OLMASI+SEÇKİN YÜKSELTMESİ olması büyük olasılıkla gelmiş olmasıdır. Alıntıyı görüntüle