Yok işte bende şaka gibiOYUNA GIRINCE SADECE BIR PENCERE GORENLER. PENCEREYI KAPATIN VE HABERLERIN USTUNE BAKIN. ORADA CS2'YE AIT AYRI BIR RESIM VAR. TIKLAYIN, ALTTA YAZAN KAYDOLA BASIN. DAHA SONRA CIK VE INDIR DIYECEK. ONA BASIN VE 26GB GUNCELLEYIN.
Vallahi ayni durum benimde ağa gittim belki gelir diye rank açtım dağıtıldıktan sonra ama yine gelmedi yok yani saçmalık sonra niye valorant geçiyorsun derler.Aga çıldırıcam valla. Hesap seçkin 900 saat var. Dolu envanter var. Gelmeyen bahtsız bedeviler arasındayım ya bir şey demiyorum. Getirmediler getirmediler rank gittiği zaman getirdiler. Az önce rank alayım diye maç girdim maçı alıyoduk hepsi trolledi maçtan çıktı. Uykusuzluktan ölüyodum sinirden ne uyku kaldı ne bir şey.
Ee nasıl iyi mi olmuş?Bu inferno ne ya baya değiştirmişler
Kardeşim dünya adaletinden ne bekliyorsunUlan ya bende rank yok diyr bana göndermemişler 2015te aldım bari sadakatimden verin
Bilmiyorum ama seçkinim yok bana gelmemiş gelenlerinde çoğunda seçkin var.seçkin zorunlu mu
yüklenince bakıcam inşallah gelmiştirBilmiyorum ama seçkinim yok bana gelmemiş gelenlerinde çoğunda seçkin var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Seri üzgün
Canımız çekiyo usta yapmaKardeşim dünya adaletinden ne bekliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
OLMM İNFERNO'YA NE OLMUŞ LAA BÖYLE? ÇOK DEĞİŞİK VE YABANCI GELDİ
19 mb HASJKFSAFCS2 BANADA GELDİ HESAPLARI KONTROL EDİN. HESABINIZIN RANKINIZIN OLMASI+SEÇKİN YÜKSELTMESİ olması büyük olasılıkla gelmiş olmasıdır. Alıntıyı görüntüle