Prime Ve Rankı Olan Herkese Cs2 Geldiği Söyleniyor 🔥 Hesapları Kontrol Edi̇n!🔥

Aga çıldırıcam valla. Hesap seçkin 900 saat var. Dolu envanter var. Gelmeyen bahtsız bedeviler arasındayım ya bir şey demiyorum. Getirmediler getirmediler rank gittiği zaman getirdiler. Az önce rank alayım diye maç girdim maçı alıyoduk hepsi trolledi maçtan çıktı. Uykusuzluktan ölüyodum sinirden ne uyku kaldı ne bir şey.

Aga çıldırıcam valla. Hesap seçkin 900 saat var. Dolu envanter var. Gelmeyen bahtsız bedeviler arasındayım ya bir şey demiyorum. Getirmediler getirmediler rank gittiği zaman getirdiler. Az önce rank alayım diye maç girdim maçı alıyoduk hepsi trolledi maçtan çıktı. Uykusuzluktan ölüyodum sinirden ne uyku kaldı ne bir şey.
Rank alınca geleceği söylendimi?

Rank alınca geleceği söylendimi?
Yok. Muhtemelen diğer partta. Hali hazırda rankı olan, prime'ı olanlara gelmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CS2'de Ayar Yapmaya Çalışanlar İçin ;

Oyununuz Çamursa, FSR'yi ya kapatın ya da düzgün bir moda çekin. Dengeli de oyun oynanmıyor.

Yok. Muhtemelen diğer partta. Hali hazırda rankı olan, prime'ı olanlara gelmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CS2'de Ayar Yapmaya Çalışanlar İçin ;

Oyununuz Çamursa, FSR'yi ya kapatın ya da düzgün bir moda çekin. Dengeli de oyun oynanmıyor.
Fsr nasıl kapanıyor?

rx580 - ryzen 5 2600 - 16gb ram ile 100-150 fps ayarlar bu şekilde. en düşük ayarlarda ise 150-200fps Grafikleri çok beğendim mikrofon seslerine bir ayar yapmışlar galiba herkesin sesi baya netdi
20230831231251_1.jpg

Son düzenleme:
bana gelmemiş

6 aydır girmediğim çarda dün 1 maç attım rankı var diye geldi herhalde xd
not: cs toplam 70 saat

5500 saatim var yine gelmedi. Yapacağınız işin içine edeyim. Oyunu bilmeyen silver lara dağıtın anca.

bende yerler texture pikselleşiyor nasıl anlatim pembe mozaik mozaik oluyor bu neyden kaynaklıdır

5500 saatim var yine gelmedi. Yapacağınız işin içine edeyim. Oyunu bilmeyen silver lara dağıtın anca.
Ya hocam öyle de demeyin şimdi. Silver olarak üzüldüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,971
Üyeler
184,087
Son üye
zekyy
Geri