beyler prime95 testi yapıcam. Güvenli nerden indirilir. Ve testi hangi ayarlarda yapmalıyım işlemci r5 2600
85 derecelerdde kalırsa tamamıdır? birde baktım 90 95 lere dogru gidiyor o zaman kapattıymı testi yoksa devam mı etsın bir şey olurmu ?Smallest FFTs testi yapabilirsin stabilite için.
85 derecelerdde kalırsa tamamıdır? birde baktım 90 95 lere dogru gidiyor o zaman kapattıymı testi yoksa devam mı etsın bir şey olurmu ?
Sanırım kendini yakmaz. Çok ısınır sa kapanır. Ama bu sadece fikrim. Sen @kandes22 ye sor onu.85 derecelerdde kalırsa tamamıdır? birde baktım 90 95 lere dogru gidiyor o zaman kapattıymı testi yoksa devam mı etsın bir şey olurmu ?
az önce başak @FightForHonor un attıgı linkten indirdin hata verdi şimdi burdan indiricem umarım hata vermez.Kendi sitesinden indirebilirsin. Small FFTs seçeneğini seç.
GIMPS - Free Prime95 software downloads - PrimeNet
GIMPS has free software available for Windows, Linux, FreeBSD, Mac OSX. Contribute to the effort by using your computer's spare processing power.www.mersenne.org
Kendi sitesinden indirebilirsin. Small FFTs seçeneğini seç.
GIMPS - Free Prime95 software downloads - PrimeNet
GIMPS has free software available for Windows, Linux, FreeBSD, Mac OSX. Contribute to the effort by using your computer's spare processing power.www.mersenne.org
hata veriyor ne yapmalıyım?90-95 olursa kapat testi.
85 derece sıkıntı yapmaz.
ryzen masteroldu eyw. aga şimdi test yapıcam sıcaklıga nasıl bakabilirim ?