Neler Yeni

prime95 ayaları ve nerden yüklenir? güvenli site

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
90-95 olursa kapat testi.

85 derece sıkıntı yapmaz.
aga testim ve hüsran yine :/ en son 93 derecedyekn kapatım testi 5 dk da bu kadar oldu. belki daha da artar sistem kapanabilirdi. Bu konuyu daha öncede konuşmuştuk. Kasa gametech galaxy gayat hava alabilen bir kasa neden böyle oluyor anlamadım. işlemciyi iade etmek istemiştim ama adamalr servise yolmaış ve sağlam diye rapor gönderdiler. durum bu yani sizce ben garantiye yollamalımıyım ? işlemci bir sıkıntı olabilirmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga testim ve hüsran yine :/ en son 93 derecedyekn kapatım testi 5 dk da bu kadar oldu. belki daha da artar sistem kapanabilirdi. Bu konuyu daha öncede konuşmuştuk. Kasa gametech galaxy gayat hava alabilen bir kasa neden böyle oluyor anlamadım. işlemciyi iade etmek istemiştim ama adamalr servise yolmaış ve sağlam diye rapor gönderdiler. durum bu yani sizce ben garantiye yollamalımıyım ? işlemci bir sıkıntı olabilirmi ?
@FightForHonor @Tolga Samet @kandes22

Ekler

• hüsran.PNG
    hüsran.PNG
    97.4 KB · Hit: 41

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

@FightForHonor @Tolga Samet @kandes22
stok soğutucu mu var ?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Smallest FFTs yap dene.

Small FFTs testinde 5 dakikada 93 derece normal sayılır stok fan ile.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
O zaman bir Blend testi yap bak sıcaklıklara.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Testi başlatmadan önce seçenekler varya, oradan Blend yazanı seçeceksin.
peki yapıyorum hemen

peki yapıyorum hemen
Testi başlatmadan önce seçenekler varya, oradan Blend yazanı seçeceksin.
Off aga mavi ekran verdi. Ve yeniden baslatti yine mavi ekran veriyor :( en son 94 derece gordum kapattim. Ve pc kasmaya basladi ve mavi ekran

Son düzenleme:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
İşlemciniz neden 3.2 GHz?

Top Bottom