Hıc normal değil benceArkadaşlar ryzen5 3600 işlemcim var ve prime95 ve furmark testi çaık şuan ayrıca coretemp indirdim ve şuan CPU sıcaklığı 100 dereceyi göstteriyor normalmi pcmi ytancak
Hıc normal değil bence
arkadaşlar daha bugün topladım PCyi neden böyle olduki?Değil dostum hiç normal değil
ARTIC FREEZER 34 esports aldım bide ısınmasın diyebilgisayarın yanmaz 125 derceye kadar sorun yok. Değerler Normalin biraz üzerinde soğutucu almayı düşünebilirsin.Bide Şunu Ekliyorum Öylesine 100 dercede su kaynıyor.
Hocam fanı taktığınıza emın mısınızarkadaşlar daha bugün topladım PCyi neden böyle olduki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ARTIC FREEZER 34 esports aldım bide ısınmasın diye
Dostum normal deil soğutu almalısın yada bilen birene sor benceArkadaşlar ryzen5 3600 işlemcim var ve prime95 ve furmark testi çaık şuan ayrıca coretemp indirdim ve şuan CPU sıcaklığı 100 dereceyi göstteriyor normalmi pcmi ytancak
Macun sürülümü kasanın hava akışı iyi mi? bunlar hep etkiler sıcaklığıHocam fanı taktığınıza emın mısınız
sıvı soğutma lazım ozamanarkadaşlar daha bugün topladım PCyi neden böyle olduki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ARTIC FREEZER 34 esports aldım bide ısınmasın diye
Macun sürülümü kasanın hava akışı iyi mi? bunlar hep etkiler sıcaklığı
hiç ama hiç normal değil su zaten 100 derecede kaynıyor öyle düşün kasan ne
Hocam fanı taktığınıza emın mısınız
fan çalışıyor ama standarta almıştım biostan şimdi turboya aldım bide böyle denicem yani kaç derecede tutması gerekiyor anlamadımki fan dönüyordu vatan bilgisayarda denedik tek tek kaç kere testi kapatında 40 dereceye düştü direkHocam fanı taktığınıza emın mısınız