Neler Yeni

🔥İndirim Pringles Patates Cipsi Original 23TL🔥

muco09

80+
reis gimat ankaranın toptancı hali gibi yeridir. burada gıda üzerine aklına gelebilecek her şeyi hammadde ya da direk tüketim halindeki ürünleri bulabilirsin. genel olarak gross marketlerin bulunduğu bir bölgedir. konuyu açmışsın insanlar sana cevap veriyor ukala cevap vermene gerek yok. bilmediğin bir şey varsa öğren.
Mesaj otomatik birleştirildi:

good boy
:D 25tl markette diyor ben erzurumdayım geçen gün 36tl ye şokdan aldım millete bide yalan yanlış bilgi verip bide utanmadan yorum atıyorsun yazık, sonuç olarak bu adam indirim paylaşmış beğenmezsen almazsın bu kadar basit

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Teşekkürler 10 adet çektim. ^^

1663414478391.png

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
ne ukalalığımı gördün bi önceki yorumdan sinirlenip burada boş boş tepki vermene gerek yok, ben tartışma konusu açmadım indirim konusu açtım eğer indirimli ürün var ise sen de konu aç paylaş gelip burada konu baltalayamazsın.
kimsenin bir konusunu baltalamıyorum kızgın olacakta bir konu yok. fiyat olarak emsallerini atmış sen de diyebilirsin ki evet doğruymuş konu kapanır :) merak etme konunu baltalamak gibi bir niyetim yok olamazda

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Bence ukala varsa burada o sensin nedeni ise 1. konuyu baltalama hakkını vermez, bir indirim paylaşmışız hala daha da ucuzu var felan diyorsun herkes ankarada yaşamıyor burada öyle bir şey yok. ben 5 tane aldım ihtiyacı olanda ucuza alsın diye paylaştım 1 TL fiyat düşük diye 2 yorum birden atmışsın az paylaşıma saygınız olsun.
Teşekkür ederim iltifatin için. Paylaşımını beğendim. Kötü yorum yazmadim. Kıskançlık adamın sağlığını bozar.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
:D 25tl markette diyor ben erzurumdayım geçen gün 36tl ye şokdan aldım millete bide yalan yanlış bilgi verip bide utanmadan yorum atıyorsun yazık, sonuç olarak bu adam indirim paylaşmış beğenmezsen almazsın bu kadar basit
kardeşim erzurumda 36TL'ye alıyorsun diye benim 24TL'ye aldığım gerçeğini değiştirmez :D bak burda da 24TL sen erzurumda 36TL'ye almaya devam et

merter73

80+ Bronze
kimsenin bir konusunu baltalamıyorum kızgın olacakta bir konu yok. fiyat olarak emsallerini atmış sen de diyebilirsin ki evet doğruymuş konu kapanır :) merak etme konunu baltalamak gibi bir niyetim yok olamazda
ilk yorumdan belli ettin kendini kanka bide adama destek çıkıyorsun sadece ankarada olan market için herkes ankarada değil bu kadar basit :D ama amazon her yerde.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
biz daha uyguna aldığımızı belirttik reis :D adam erzurumda 36TL'ye alıyormuş. gidipte 36TL şu cipse para vermem şahsen :D kendimi belli edecek bir şey yapmadım. sadece diyorum ki 24TL'ye aldım. Belki hala da o fiyattır bilmiyorum. maksimum olacağı 27-28TL burada

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
bu arkadaş sayesinde 10 tane aldım 19TL'Ye denk geldi tanesi asıl sen 24TL'ye almaya devam et :D
:ASDASDASDASD harbi delisiniz ya. ben ne anlattım sen nereye çektin olayı :D vallahi helal olsun ne diyeyim. konu sahibi arkadaşım kusura bakma yanlış anlamaya sebebiyet verdiysem :D ne yazık ki yine birileri anlaması gerektiği bölümden olayı anlayamadı

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Muhammed
ben buna 10-15 lirayken pahalı almam diyordum :D? ozamanki harçlığımla gunde 2 tane alabiliyordum şimdi 1 tane alamıyorum xd
İşte o zaman pahalı diyorduk alamıyorduk şimdi o alamadığımız pahalı dediğimiz fiyata düşüyor ohaa indirime girmiş diye kapış kapış ediyoruz 😔😌🥺🥺

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,166
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Klasiği güzel değil zaten, alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,855
Üyeler
161,764
Son üye
HakanTrn
Top Bottom