Neler Yeni

🔥İndirim Pringles Patates Cipsi Original 23TL🔥

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,544
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,544
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Bazende ucuza bulabiliyoruz.
Screenshot_2022-09-17-14-17-28-600_com.android.chrome.jpg

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,544
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
gimatsepeti kimdir amazondan güvenlimi her şehire gönderim yapıyormu? teslimat ücreti yokmu?
Ankara'da bir market. Amazonu bende sever ve kullanırım. Konu sahibi olman ukalaca soru sormani gerektirmez. her şey Amazon değil. Bakkallar ve marketlerde var bu ülkede.

SadeceSeyf

80+ Gold

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,427
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

merter73

80+ Bronze
Ankara'da bir market. Amazonu bende sever ve kullanırım. Konu sahibi olman ukalaca soru sormani gerektirmez. her şey Amazon değil. Bakkallar ve marketlerde var bu ülkede.
Bence ukala varsa burada o sensin nedeni ise 1. konuyu baltalama hakkını vermez, bir indirim paylaşmışız hala daha da ucuzu var felan diyorsun herkes ankarada yaşamıyor burada öyle bir şey yok. ben 5 tane aldım ihtiyacı olanda ucuza alsın diye paylaştım 1 tl fiyat düşük diye 2 yorum birden atmışsın az paylaşıma saygınız olsun.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Kerem Hot
gimatsepeti kimdir amazondan güvenlimi her şehire gönderim yapıyormu? teslimat ücreti yokmu?
reis gimat ankaranın toptancı hali gibi yeridir. burada gıda üzerine aklına gelebilecek her şeyi hammadde ya da direk tüketim halindeki ürünleri bulabilirsin. genel olarak gross marketlerin bulunduğu bir bölgedir. konuyu açmışsın insanlar sana cevap veriyor ukala cevap vermene gerek yok. bilmediğin bir şey varsa öğren.
Mesaj otomatik birleştirildi:

good boy

merter73

80+ Bronze
reis gimat ankaranın toptancı hali gibi yeridir. burada gıda üzerine aklına gelebilecek her şeyi hammadde ya da direk tüketim halindeki ürünleri bulabilirsin. genel olarak gross marketlerin bulunduğu bir bölgedir. konuyu açmışsın insanlar sana cevap veriyor ukala cevap vermene gerek yok. bilmediğin bir şey varsa öğren.
Mesaj otomatik birleştirildi:

good boy
ne ukalalığımı gördün bi önceki yorumdan sinirlenip burada boş boş tepki vermene gerek yok, ben tartışma konusu açmadım indirim konusu açtım eğer indirimli ürün var ise sen de konu aç paylaş gelip burada konu baltalayamazsın.

Top Bottom