HP D1560 yazıcı için sürücüye ihtiyacım var internette bulamadım sürücü ile bilgisi olan var mı? D1500 serisi aynı driver oluyor ama bulamadım.
HP D1560 yazıcı için sürücüye ihtiyacım var internette bulamadım sürücü ile bilgisi olan var mı? D1500 serisi aynı driver oluyor ama bulamadım.
denedim en sonunda bir siteye yönlendirdi fakat gönderdiği site 404 veriyor sanırım kaldırılmış vpn ile de denedim olmadı.
uygulama yazıcıyı bulamadı hpscandr de buluyor yani yazıcı görünür durumda fakat sanırsam eski bir yazıcı olduğundan uygulama algılayamıyor.123.hp.com - HP® Resmi sitesinden yazıcı kurulumu
Yazıcınızın kurulumu için HP® Resmi web sitesine hoş geldiniz. Yazılımı indirerek yeni yazıcınızı kullanmaya başlayın. Yazıcıyı bir ağa bağlayabilir ve aygıtlar arasında baskı alabilirsiniz.123.hp.com
ve
HP yazıcı kurulumu (HP Smart uygulaması) | HP® Müşteri Desteği
HP Smart uygulaması, yazıcınızın ana yazılımıdır. Yazdırmak istediğiniz aygıta yükleyin ve ardından yazıcı bağlantısını kurmak için kullanın. HP Smart uygulamasını yükleyerek, yazdırma ve tarama için gerekli olan tüm sürücüleri de yüklersiniz.support.hp.com
buraya göz atabilirsin umarım işine yarar
buldum arkadaşlar printerdrivers dan indirdim bu siteyi bilmiyordum eğer siz de sorun yaşarsanız kullanın.denedim en sonunda bir siteye yönlendirdi fakat gönderdiği site 404 veriyor sanırım kaldırılmış vpn ile de denedim olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
uygulama yazıcıyı bulamadı hpscandr de buluyor yani yazıcı görünür durumda fakat sanırsam eski bir yazıcı olduğundan uygulama algılayamıyor.