Neler Yeni

Prizden gelen güç yetmiyor?

Lyraeh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Görkem Kaya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bilgisayarım salonda kurulu önceden tek prizden uzatma kablosu ile hem pc hem derin dondurucu çalışıyordu ama derin dondurucunun motoru çalıştıkça (motor çalışınca tık diye ses geliyor ordan anlıyorum) ekranda 1 saniyelik kararma oluyordu yani anlık güç kesintisi oluyor. Bende aynı oda içerisinde farklı bir prize taktım ama yine motor çalışınca ekran karardı böyle bir şey yaşayan gören duyan var mı hayatımda daha saçma bir sorun yaşamadım. Odadaki tüm prizler aynı tesisattan güç alıyor olabilir mi? Şimdi başka bir odadan uzatma kablosu çektim evin içi kablolaması kötü yapılmış bir kasaya benziyor evin her yerinden bir şeylere kablo sarkıyor : D

Aykut D.

80+ Gold
Bilgisayarım salonda kurulu önceden tek prizden uzatma kablosu ile hem pc hem derin dondurucu çalışıyordu ama derin dondurucunun motoru çalıştıkça (motor çalışınca tık diye ses geliyor ordan anlıyorum) ekranda 1 saniyelik kararma oluyordu yani anlık güç kesintisi oluyor. Bende aynı oda içerisinde farklı bir prize taktım ama yine motor çalışınca ekran karardı böyle bir şey yaşayan gören duyan var mı hayatımda daha saçma bir sorun yaşamadım. Odadaki tüm prizler aynı tesisattan güç alıyor olabilir mi? Şimdi başka bir odadan uzatma kablosu çektim evin içi kablolaması kötü yapılmış bir kasaya benziyor evin her yerinden bir şeylere kablo sarkıyor : d
Role motoru ac kapa yaptığı zaman elektrikte parazit oluştuğundan ötürü monitör görüntüyü kesebiliyor. Tavsiyem dolabı başka prize bağla.

Lyraeh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Görkem Kaya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Role motoru ac kapa yaptığı zaman elektrikte parazit oluştuğundan ötürü monitör görüntüyü kesebiliyor. Tavsiyem dolabı başka prize bağla.
Önceki bilgisayarımda böyle bir sorun yaşamamıştım yeni kasaya geçince başladı güç kaynağından dolayı olabilir mi diye düşünüyorum 400w yerine elimde bulunan 650w ile bir deneyeceğim ya prizden ya güç kaynağından bakalım normalde yapmıyor yük altında (çokta yeni değil sadece 150w bir güç tüketimi arttı)

Top Bottom