Neler Yeni

Pro FPS oyuncusu için Fare tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Rival 600 kullanıyordum. En azından Rival 600'e denk olabilecek bir FPS mouse tavsiyelerinizi bekliyorum. DeathAdder v2 söylediler ama ucuz ve aradığım kalitede bir mouse gibi. Bu yanılgıya sadece fiyatından dolayı düştüm. IPS değeri ve G değeri, Rival 600'e göre bile daha iyi, ama fiyatı niye bu kadar ucuz anlayamadım. (Kablosuz önermeyiniz)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Fiyatı neden düşük ben de kullanıyorum. Galiba kablosuz mouseu gecikmeden dolayı istemiyorsunuz o gecikme eskide kaldı artık yok o gecikme artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deathadder V2 normalde bu kadar ucuz değil şu anda indirimde diye biliyorum
Ve çok iyi bir mouse en olarak zowie bakabilirsin
Zowie de alınmaz be çok kazık.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Fiyatı neden düşük ben de kullanıyorum. Galiba kablosuz mouseu gecikmeden dolayı istemiyorsunuz o gecikme eskide kaldı artık yok o gecikme artık.

Pro Fps diyince yazim dedim 3360 kullanmıyor mu zaten,
Zaten zowienin ergonomisinden dolayı tercih ediyorlardı fakat şu an almayabilirler.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
QP'de şuan 425TL. Yılbaşını indirimini bekliyeyim değil mi? Normalde genel olarak ne kadar fiyatı?
Genel olarak fiyatı böyle. Aslıda 530 TL olması gerekiyordu dolara bakarsak.

Pro Fps diyince yazim dedim 3360 kullanmıyor mu zaten,
Zaten zowienin ergonomisinden dolayı tercih ediyorlardı fakat şu an almayabilirler.
Ergonomik olarak G502, G403 gibi mouselar var ve sensörleri daha iyi. Ayrıca 70 liralık mouseda bile yazılım varken Zowie'de yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam kablosuz mouse için ayrıyeten wireless özelliğine para ödemiş oluyoruz. 600TL'lik mouseun aynısının kablosuzu 1000TL'den fazla. Yani sadece 400TL'yi wireless özelliğine yatırıyoruz. Benim için kablo sorun değil, o yüzden yüksek para bile yatıracaksam, en iyi özellikli olanını almak istiyorum. Kablosuz olarak G Pro Hero aklıma gelmişti ilk, sonra kablolusuna baktım, satışı yok, olsa onuda düşünebilirdim. Logitech diye. SteelSeries ile uğraşmak istemiyorum bir daha.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

Ergonomik olarak G502, G403 gibi mouselar var ve sensörleri daha iyi. Ayrıca 70 liralık mouseda bile yazılım varken Zowie'de yok.
g502 çok yamuk ya nası diyim bi değişik türden ergonomisi g403 razer falan benziyo zaten bunlar biribirine sensei ten'in ise tasarımı çok hoşuma gidiyor benim
Deathadder alsın geçsin bence 1 ay önce 380tlye düşmüştü daha da düşmez benc

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki

Genel olarak bu fiyatlardaysa, yılbaşını beklemem en mantıklısı sanırım. Daha da düşebilir.

T.P.G.

80+ Titanium
Rival 600 kullanıyordum. En azından Rival 600'e denk olabilecek bir FPS mouse tavsiyelerinizi bekliyorum. DeathAdder v2 söylediler ama ucuz ve aradığım kalitede bir mouse gibi. Bu yanılgıya sadece fiyatından dolayı düştüm. IPS değeri ve G değeri, Rival 600'e göre bile daha iyi, ama fiyatı niye bu kadar ucuz anlayamadım. (Kablosuz önermeyiniz)
Deathadder V2
Zowie mouselardan eline oturan bir tanesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Deathadder V2 normalde bu kadar ucuz değil şu anda indirimde diye biliyorum
Ve çok iyi bir mouse en olarak zowie bakabilirsin

Deathadder V2
Zowie mouselardan eline oturan bir tanesi
DeathAdder V2 siparişini verdim. Teşekkür ederim yardımlarınız için :).

Top Bottom