Neler Yeni

Pro hakkında bilgisi olanlar

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Mert
Arkadaşlar dayım böyle bir şey getirdi orjinal bunun fiyatı ne kadardır nir story attım tek tek sat diyenler oldu tekini kaç paradan satılır satarsam

Ekler

• IMG_6373.jpeg
    IMG_6373.jpeg
    2.1 MB · Hit: 57

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FurkanIIy

80+ Bronze
Küba puroları ünlü hocam. Markayı internette araştır. Eğer orijinalse sağlam para eder. Ama parası olan adam neden senden alsın? Bir de o var.

BeKo'O

80+ Silver
başlığı pro görünce bir cihaz modeli falan sandım geldim tütün olan puroymuş. Yazı da Küba purosu olduğu ve özel teknik ile sarıldığı yazılmış, kutulama da kaliteli duruyor. Ya internetten araştır ya da bilen birine müracat et. İçmeyeceksen yakın çevrende veya tütün mamülü gruplarında bu tarz ürünleri satın almak isteyen birilerini bulursun ederini bilemem tabi. Ayrıca merak ettiğim şey dayın nereden neden böyle bir şey getirdi neden sana verdi veya neden aranızdan kimse içmedi

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başlığı pro görünce bir cihaz modeli falan sandım geldim tütün olan puroymuş. Yazı da Küba purosu olduğu ve özel teknik ile sarıldığı yazılmış, kutulama da kaliteli duruyor. Ya internetten araştır ya da bilen birine müracat et. İçmeyeceksen yakın çevrende veya tütün mamülü gruplarında bu tarz ürünleri satın almak isteyen birilerini bulursun ederini bilemem tabi. Ayrıca merak ettiğim şey dayın nereden neden böyle bir şey getirdi neden sana verdi veya neden aranızdan kimse içmedi
Almanyadan geldi kanka bana bmyle şeyler getiriyor genelde içki falan

Top Bottom