hocam 165 neden önermiyorsunuz fiyatları 144lerle neredeyse aynı tn panel 0.5 ms üstelik buda monitörün güncelliğini göstermiyormu?165 önermem 240 a bütçe yoksa 144
Varsa 240 hz
Monitör zaten benq olacak
144 ise Aoc un modelleri var onları oneririm
Türkiye'de fiyatlar farklı sanırsam en ucuz 165 hz monitörü bile 250 Euro ya bulursunhocam 165 neden önermiyorsunuz fiyatları 144lerle neredeyse aynı tn panel 0.5 ms üstelik buda monitörün güncelliğini göstermiyormu?
Asus VQ278QR modeli Avrupa'da 310 eurohocam 165 neden önermiyorsunuz fiyatları 144lerle neredeyse aynı tn panel 0.5 ms üstelik buda monitörün güncelliğini göstermiyormu?
arkadaşlar uzun zamandır arayış içerisindeyim 2000tlyi geçmiyecek şekilde bir monitör önerir misiniz?
aklımda Asus VQ278QR modeli var
165hz 0.5 ms G-Sync
sizce ne model bir monitör almalıyım
240hz de kafamda yok değil
tek korkum 0.5ms ile 1ms farkını panel güncelliği gibi şeyleri fark edermiyim
malum şuanki monitörumle oyun oynanmıyor HP 24es 60hz 7ms
Onuda ben önereyim sana şöyle bir ürüne denk geldim asus-vg278qr-27-165hz fiyat olarak cok iyi bak bence son 1 tane kalmıshocam 165 neden önermiyorsunuz fiyatları 144lerle neredeyse aynı tn panel 0.5 ms üstelik buda monitörün güncelliğini göstermiyormu?
Merhaba seçmiş olduğun monitör oldukça başarılı ve rakipsiz olduğunu düşünüyorum 240 hz oalrakta önere bileceğim monitör asus XG248Q Modeli.arkadaşlar uzun zamandır arayış içerisindeyim 2000tlyi geçmiyecek şekilde bir monitör önerir misiniz?
aklımda Asus VQ278QR modeli var
165hz 0.5 ms G-Sync
sizce ne model bir monitör almalıyım
240hz de kafamda yok değil
tek korkum 0.5ms ile 1ms farkını panel güncelliği gibi şeyleri fark edermiyim
malum şuanki monitörumle oyun oynanmıyor HP 24es 60hz 7ms
hocam fiyatına değer miKardeşim bizzat kullanıyorum soracağım bişey olursa özelden veya alıntı ile yazarsan herşeyini söyleyebilirim.
hocam bu 2.el teşhir ürünü 4 adet ölü pikseli varOnuda ben önereyim sana şöyle bir ürüne denk geldim asus-vg278qr-27-165hz fiyat olarak cok iyi bak bence son 1 tane kalmıs
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
hocam fiyatına değer mi
özellikleri müthiş fps oyunlarında bir sorun yaşıyormusun
2k 144hz monıtor fiyatlarına yakın hangisini önerirsn