ikinci el bulabilir. hevesle alip kullanmayan cok var3000₺ye kamera kalmış mı? bulursan bana da haber et
Eos 2000d onerebilirim ancak sıfırı 6000 olmus gecen sene aldim guzel kamera ikinci elde uyguna bulunabilirMerhaba hobi olarak fotoğrafçılığa başladım maksimum 3000 TL olan bir kamera önerebilir misiniz? teşekkürler
3k'ya sıfır DSLR kamera bulamazsınız hocam. İkinci elde temiz EOS 1300d bulunabilir.Merhaba hobi olarak fotoğrafçılığa başladım maksimum 3000 TL olan bir kamera önerebilir misiniz? teşekkürler
çok zor bulmakMerhaba hobi olarak fotoğrafçılığa başladım maksimum 3000 TL olan bir kamera önerebilir misiniz? teşekkürler
3k'ya sıfır DSLR kamera bulamazsınız hocam. İkinci elde temiz EOS 1300d bulunabilir.
Güzel makine bir tanıdığım kullanıyor. Giriş seviyesi profesyonel. Temiz gözüküyor. Alınabilir hayırlı olsun.İkinci El Canon EOS 1300D (Rebel T6) DSLR Fotoğraf Makinesi sahibinden.com'da - 998018853
Canon 1300D+18-55mm lens. - İkinci El Canon EOS 1300D (Rebel T6) DSLR fotoğraf makinesiwww.sahibinden.com
böyle bir şey buldum garantiside var temize benziyor