Neler Yeni

profesyonel overclock yardımı acil

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
arkadaşlar orta seviyenin biraz altında bir laptopa sahibim overclock yapmak istiyorum ama hiçbir yerde görülmeyen hatalar alıyorum ve bu konuda gerçekten bilgili birinin yardımına ihtiyacım var sorun şu bu ara overclocka baya ilgi sardım ve nasıl risksiz yapıcağımı gayet iyi öğrendimde uygulayamıyorum msi afterburnerde ekran kartıma overclock yapmaya çalıştığımda ordaki parametrelerle hiç bi şekilde oynayamıyorum neyse biostan yapmayı denedim izlediğim bir videoda main tweaker diye bir yerden yapıyoda arkadaş benim biosumda öyle bir yerde yok yani ne denediysem olmuyor anakartımlamı ilgili bilemiyorum yardım edin lütfen
bu arada biosun detaylı fotoğrafını atabilirim eğer lazımsa aynı şekilde afterburnerıda çekip atabilirim

Sagittarius

80+ Silver
anladım o zaman önce bios modlayacağım peki modladıktan sonra bu advanced bölümü veya overclock yapma gibi bi imkanım olacakmı

veya bunların hepsini boşverip bir yazılımla overclock yapsam bunun için yazılım önerir misiniz? afterburner da parametrelerle oynayamıyorum
Afterburner ekran kartı içindir ekran kartına Overclock yapılır bios modlamak en riskli iştir stabillik bozulabilir ve bilginiz yoksa birdaha bilgisayarı kullanamaya bilirsiniz Anakartta Overclock desteği yoksa yapılmaz çok eski bir bios kullanıyorsunuz Overclocka hata yaparsanız PC açılmaz biz açılmadığı zaman anakarttan biosu sıfırlıyoruz yada Bios pilini 1-2Dk çıkarıyoruz ozaman diyoruzki buayarda voltaj azdı frekans fazlaydı vs. Eğer bilgisayarınız çok kasıyor ise Android kurabilirsiniz Bliss OS gibi işletim sistemleri android tabanlıdır ve PC donanımı Android'i rahat kaldırır

TeccnoQ

80+
arkadaşlar orta seviyenin biraz altında bir laptopa sahibim overclock yapmak istiyorum ama hiçbir yerde görülmeyen hatalar alıyorum ve bu konuda gerçekten bilgili birinin yardımına ihtiyacım var sorun şu bu ara overclocka baya ilgi sardım ve nasıl risksiz yapıcağımı gayet iyi öğrendimde uygulayamıyorum msi afterburnerde ekran kartıma overclock yapmaya çalıştığımda ordaki parametrelerle hiç bi şekilde oynayamıyorum neyse biostan yapmayı denedim izlediğim bir videoda main tweaker diye bir yerden yapıyoda arkadaş benim biosumda öyle bir yerde yok yani ne denediysem olmuyor anakartımlamı ilgili bilemiyorum yardım edin lütfen
bu arada biosun detaylı fotoğrafını atabilirim eğer lazımsa aynı şekilde afterburnerıda çekip atabilirim
Laptopa overclock yapmamanızı tavsiye ederim.

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
3 gündür araştırıyorum ve evet öneren bir kişi bile olmadı bende vazgeçtim çok riskli en azından benim için yinede teşşekkürler herkese

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Laptoplara OC yapılamaz, yapılabileninde ya bir yazılım açığı vardır ya çok üst düzey bileşenlere sahiptir üretici izin vermiştir.

Kısacası boşuna uğraşmayın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,516
Üyeler
167,673
Son üye
paleswordsmann
Top Bottom