Chaos
80+ Bronze
Orada profil mesajları burada olduğu gibi yanlış kullanılsaydı; alınan cezalar hakkında tartışılacak ortam, forum lehine/aleyhine gruplaşma gibi durumlar oluşabilirdi. Bu noktada cezaların tartışılması ceza alan kullanıcı-yönetim arasında oluyor. Gruplaşma ise genellikle forum tabiri ile beğeni/mesaj kasılması olarak geri dönüyor. İlgili grup birbirine şartsız beğeni atarak ve bunu da birbirini etiketleyerek destekliyor. Çoğu kullanıcıya göre adaletsiz bir tutum olarak görülebilir. İlgili forumda da bunu engellemek amaçlı bir sistem var.
Bu noktada neredeyse ceza verilmeyen bir ortamdayız. Verilen cezaların içeriğini bilmesem de ilgili forum kadar sıkı kuralları bulunmuyor. Bu yüzden yönetim aleyhine bir durum söz konusu olmuyor. Yasaklanması adına net bir gereksinim bulunmuyor. Gerekli yahut gereksiz olmasından ziyade kaldırılması için geçerli ve mantıklı bir sebep arıyorum şahsen.
Bahsettiğin ''...yardım konusu açan kullanıcılara gelen destek süresini azaltmakta.'' cümlesine pek katılmıyorum. İsteyen yardımını eder, isteyen de profil mesajlarında takılır. Yardım etmek için ilgili kategoriyi de takip edebilir.
Gereksiz deyip atanları anlamıyorum. Gereksiz olduğu oldukça açık zaten. Lakin gereksizliğin forum ve yönetime bir zararı yok. Boş çığlıklar bunlar.
Yukarıdaki yazdıklarım, aklıma gelenler. Ekleme yapılabilir.
Kaldırılmasına gerek yok.
Bu noktada neredeyse ceza verilmeyen bir ortamdayız. Verilen cezaların içeriğini bilmesem de ilgili forum kadar sıkı kuralları bulunmuyor. Bu yüzden yönetim aleyhine bir durum söz konusu olmuyor. Yasaklanması adına net bir gereksinim bulunmuyor. Gerekli yahut gereksiz olmasından ziyade kaldırılması için geçerli ve mantıklı bir sebep arıyorum şahsen.
Bahsettiğin ''...yardım konusu açan kullanıcılara gelen destek süresini azaltmakta.'' cümlesine pek katılmıyorum. İsteyen yardımını eder, isteyen de profil mesajlarında takılır. Yardım etmek için ilgili kategoriyi de takip edebilir.
Gereksiz deyip atanları anlamıyorum. Gereksiz olduğu oldukça açık zaten. Lakin gereksizliğin forum ve yönetime bir zararı yok. Boş çığlıklar bunlar.
Yukarıdaki yazdıklarım, aklıma gelenler. Ekleme yapılabilir.
Kaldırılmasına gerek yok.