Profosyonel bir oyun geliştiricisi olmak için okul okumak gerekir mi

Reaksiyon skoru
4
oyun geliştiricisi olmak istiyoırum 15 yaşındayım ve selçuklu üniversitesini hedefliyorum ama okul okumak istememin en büyük sebebi bir diplomam olması ve kendi oyunlarımı yapmak istiyorum kendi şirketimde çalışmak istiyorum ve bu bütceleri toplamak için bier dönem şirketlerde çalışmam lazım sizce profosyonel seviyede bir kodcu olmam için okumam gerekiyor mu

oyun geliştiricisi olmak istiyoırum 15 yaşındayım ve selçuklu üniversitesini hedefliyorum ama okul okumak istememin en büyük sebebi bir diplomam olması ve kendi oyunlarımı yapmak istiyorum kendi şirketimde çalışmak istiyorum ve bu bütceleri toplamak için bier dönem şirketlerde çalışmam lazım sizce profosyonel seviyede bir kodcu olmam için okumam gerekiyor mu
Geçen GençTek programı vardı orda üniye yeni geçen kişiler oyunlarını tanıtıp hayat hikayelerini filan anlatıyordu. Oyun yapmak için okuman gerekmez lakin bir diploma cv için faydalı olur yoksa kendi başına da öğrenirsin.

Kendi başınıza okula gitmeden adınızı yazmayı öğrenebilirmiydiniz?

Eskiden fazla okul yoktu. O nedenle de özellikle ülkemizde okuma yazma bilmeyenlerin sayısı çoktu. Ama belli etmemeyi öğrenmislerdi. Gözüm iyi görmüyor, sen bi bakıver ne yazıyor numaraları ile idare ediyorlardı. İmza olarak ta parmak izi.

Tabi ki önce bir deneyip kendiniz deneyimleyebilirsiniz. Sizi tutan yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,223
Üyeler
175,005
Son üye
fet2
Geri