yaz kankam yaz sana güveniyorum yaparsın senHocam bilgisayar benim en büyük alanlarımdan birisi zaten. Adobe programları olsun, MS Office programları olsun aktif kullanıyorum zaten bir tek dediğim gibi programlama hiç bilmiyorum ama onada az çok merakım var eğer dediğiniz gibiyse yapabileceğim bölümse ben yazayım o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisi içinde mi diyorsunuz ve neden böyle düşünüyorsunuz hocam?
Yok aga ama en son bi while vardı Allah onu bildiği gibi yapsın boşluk sıkıntı çıkarıyordu koyuyoduk gene olmuyodu aynı hizaya getiriyoduk öyle oluyorduPython öğrenirken çok zorlandınız mı?
Knk sapık dayılar gibi ne beğeni atıyonPython öğrenirken çok zorlandınız mı?
bilgisayar ve yazilim muhendisligi varken bu bolumun gereksiz oldugunu dusunuyorumİkisi içinde mi diyorsunuz ve neden böyle düşünüyorsunuz hocam?
Bu bölümden DGS ile mühendisliğine geçiş yapılabiliyor hocam sonradan eğer geliştirebilirsem kendimi ve DGS'den iyi bir net yapabilirsem belki ilerde gidebilirim ama benim aklımda yönetim bilişim sistemleri var.bilgisayar ve yazilim muhendisligi varken bu bolumun gereksiz oldugunu dusunuyorum
Hocam matematiğim biraz zayıf üniversitede derslerde çok zorluyorlar mı?ben isbb okuyorum office programlarını da en temelden öğrettiler hocam belki üniden üniye değişebilir bu
sizin bölümde nekadar matematik verdiklerini bilmiyorum hocam ama kendimden örnek vermem gerekirse ilk dönem mat1 dersi bildiğiniz lise matematiği öğretiyorlardı. sonradan bölümüm fen fakültesinde olduğu için ve matematik ağırlıklı olduğu için bende dersler zorlaştı. sizde bukadar zorlaşacağını zannetmiyorumBu bölümden DGS ile mühendisliğine geçiş yapılabiliyor hocam sonradan eğer geliştirebilirsem kendimi ve DGS'den iyi bir net yapabilirsem belki ilerde gidebilirim ama benim aklımda yönetim bilişim sistemleri var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam matematiğim biraz zayıf üniversitede derslerde çok zorluyorlar mı?
Ben Çorum'dayım hocam bilmiyorum ne kadar zorlarlar ama dediğiniz gibi olur büyük ihtimal.sizin bölümde nekadar matematik verdiklerini bilmiyorum hocam ama kendimden örnek vermem gerekirse ilk dönem mat1 dersi bildiğiniz lise matematiği öğretiyorlardı. sonradan bölümüm fen fakültesinde olduğu için ve matematik ağırlıklı olduğu için bende dersler zorlaştı. sizde bukadar zorlaşacağını zannetmiyorum
Oturduğunuz ilde bilgisayar programcılığı bölümü var mı ve girebiliyor musunuz?bende bilgisayar programcılığı düşünüyorum ama nereye tercih yapacağım konusunda kararsızım 769 bine girdim 308 da puan yaptım (düşük ama ben tembel tenekenin tekiyim mezuna kalırsam 1 sene boş geçer) tercih noktasında biri yardım edebilir mi?
önlisansta aşırı bi zorlama yok iki çalışmayla halledebilirsin gibi ama dgsle 4 yıllığa geçersen matematik baya zor hele temelin yoksa ben dgsle geçtim programcılıktan matematikten kaldım mesela ilk dönemHocam matematiğim biraz zayıf üniversitede derslerde çok zorluyorlar mı?