Neler Yeni

Programlama Bilmeden Bilgisayar Programcılığı Okunur Mu?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
Hocam bilgisayar benim en büyük alanlarımdan birisi zaten. Adobe programları olsun, MS Office programları olsun aktif kullanıyorum zaten bir tek dediğim gibi programlama hiç bilmiyorum ama onada az çok merakım var eğer dediğiniz gibiyse yapabileceğim bölümse ben yazayım o zaman. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi içinde mi diyorsunuz ve neden böyle düşünüyorsunuz hocam?
yaz kankam yaz sana güveniyorum yaparsın sen :)

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Python öğrenirken çok zorlandınız mı?
Yok aga ama en son bi while vardı Allah onu bildiği gibi yapsın boşluk sıkıntı çıkarıyordu koyuyoduk gene olmuyodu aynı hizaya getiriyoduk öyle oluyordu

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
bilgisayar ve yazilim muhendisligi varken bu bolumun gereksiz oldugunu dusunuyorum
Bu bölümden DGS ile mühendisliğine geçiş yapılabiliyor hocam sonradan eğer geliştirebilirsem kendimi ve DGS'den iyi bir net yapabilirsem belki ilerde gidebilirim ama benim aklımda yönetim bilişim sistemleri var.

ben isbb okuyorum office programlarını da en temelden öğrettiler hocam belki üniden üniye değişebilir bu
Hocam matematiğim biraz zayıf üniversitede derslerde çok zorluyorlar mı?

omer_34

80+ Silver
Bu bölümden DGS ile mühendisliğine geçiş yapılabiliyor hocam sonradan eğer geliştirebilirsem kendimi ve DGS'den iyi bir net yapabilirsem belki ilerde gidebilirim ama benim aklımda yönetim bilişim sistemleri var.

sizin bölümde nekadar matematik verdiklerini bilmiyorum hocam ama kendimden örnek vermem gerekirse ilk dönem mat1 dersi bildiğiniz lise matematiği öğretiyorlardı. sonradan bölümüm fen fakültesinde olduğu için ve matematik ağırlıklı olduğu için bende dersler zorlaştı. sizde bukadar zorlaşacağını zannetmiyorum

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
sizin bölümde nekadar matematik verdiklerini bilmiyorum hocam ama kendimden örnek vermem gerekirse ilk dönem mat1 dersi bildiğiniz lise matematiği öğretiyorlardı. sonradan bölümüm fen fakültesinde olduğu için ve matematik ağırlıklı olduğu için bende dersler zorlaştı. sizde bukadar zorlaşacağını zannetmiyorum
Ben Çorum'dayım hocam bilmiyorum ne kadar zorlarlar ama dediğiniz gibi olur büyük ihtimal.

WildTiger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Arda Yavuz
bende bilgisayar programcılığı düşünüyorum ama nereye tercih yapacağım konusunda kararsızım 769 bine girdim 308 da puan yaptım (düşük ama ben tembel tenekenin tekiyim mezuna kalırsam 1 sene boş geçer) tercih noktasında biri yardım edebilir mi?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
bende bilgisayar programcılığı düşünüyorum ama nereye tercih yapacağım konusunda kararsızım 769 bine girdim 308 da puan yaptım (düşük ama ben tembel tenekenin tekiyim mezuna kalırsam 1 sene boş geçer) tercih noktasında biri yardım edebilir mi?
Oturduğunuz ilde bilgisayar programcılığı bölümü var mı ve girebiliyor musunuz?

kofikit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
batuhan özdemir
önlisansta aşırı bi zorlama yok iki çalışmayla halledebilirsin gibi ama dgsle 4 yıllığa geçersen matematik baya zor hele temelin yoksa ben dgsle geçtim programcılıktan matematikten kaldım mesela ilk dönem

Top Bottom