Programlama Bilmeden Bilgisayar Programcılığı Okunur Mu?

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
649
Arkadaşlar merhabalar ilerde kpss yi düşünerekten büro yönetimi bölümüne gidecektim alımı biraz daha fazla oluyor diye ve kendi yaşadığım ilde masrafsız diyerek ancak sıralamam bilgisayar programcılığınada yetiyor. Bende bilgisayar seviyorum grafik tasarım olsun ms office programları olsun hakimim ancak matematiğim zayıf ve yazılım hakkında pek bir bilgim yok sizce okunur mu? Yoksa şöyle bir şey var aklımda büro yönetimi bölümünü bitirip dgs ile yönetim bilişim sistemlerine lisansa tamamlama fikrim var. Eğer kpss'den atanabilirsem açıktan tamamlayıp arada yazılıma biraz daha ağırlık veririm diyorum ama dediğim gibi bilgim yok sizce ne yapmalıyım?

Tercümanlık okudum(ing-tr), Türkçe'yi doğru konuşamayan insanlar mezun oldu :)

Arkadaşlar merhabalar ilerde kpss yi düşünerekten büro yönetimi bölümüne gidecektim alımı biraz daha fazla oluyor diye ve kendi yaşadığım ilde masrafsız diyerek ancak sıralamam bilgisayar programcılığınada yetiyor. Bende bilgisayar seviyorum grafik tasarım olsun ms office programları olsun hakimim ancak matematiğim zayıf ve yazılım hakkında pek bir bilgim yok sizce okunur mu? Yoksa şöyle bir şey var aklımda büro yönetimi bölümünü bitirip dgs ile yönetim bilişim sistemlerine lisansa tamamlama fikrim var. Eğer kpss'den atanabilirsem açıktan tamamlayıp arada yazılıma biraz daha ağırlık veririm diyorum ama dediğim gibi bilgim yok sizce ne yapmalıyım?
Bu tür bölümlere bir şeyleri öğrenmek için gidiyoruz zaten o işi bildikten sonra gitmenin ne anlamı kalır ki?
Aynı hizmetçisi olan bir evi o gelmeden temizlemek gibi

Bu tür bölümlere bir şeyleri öğrenmek için gidiyoruz zaten o işi bildikten sonra gitmenin ne anlamı kalır ki?
Aynı hizmetçisi olan bir evi o gelmeden temizlemek gibi
Biliyorum ama diploma istedikleri için hocam yoksa evdeki imkanlarla üniversitede öğretilenden 1000 kat daha çok şey katarım kendime ama işe girerken mecbur istiyorlar bu diplomayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tahmin bile edemezsin... bize ingilizce dersinde what is your name falan ne demek diyordu öğretim görevlisi.. zaten öğrenmek için gideceksin
Yok tabikide öğrenmek için gidiyorum ama ilerde kpss alımlarında hangisinden daha çok alım olur acaba onun için karar veremedim.

Office programları, sunucu ve internet yönetimi dersleri dışında her şey tamamen temelden öğretiliyor. c++, c#, java, python, css, autocad, photoshop vb.
ben isbb okuyorum office programlarını da en temelden öğrettiler hocam belki üniden üniye değişebilir bu

kanka çok rahat gidip mezun olabilirsin ve kendini geliştirebilirsin eğer içinde bu konuda bir azim varsa

kanka çok rahat gidip mezun olabilirsin ve kendini geliştirebilirsin eğer içinde bu konuda bir azim varsa
Hocam bilgisayar benim en büyük alanlarımdan birisi zaten. Adobe programları olsun, MS Office programları olsun aktif kullanıyorum zaten bir tek dediğim gibi programlama hiç bilmiyorum ama onada az çok merakım var eğer dediğiniz gibiyse yapabileceğim bölümse ben yazayım o zaman. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yanlis anlamayin ama bos bolum oldugunu dusunuyorum
İkisi içinde mi diyorsunuz ve neden böyle düşünüyorsunuz hocam?

Office programları, sunucu ve internet yönetimi dersleri dışında her şey tamamen temelden öğretiliyor. c++, c#, java, python, css, autocad, photoshop vb.
Ben lise 2 ye geçtim Python gördük şimdi robotik görecez hadi hayırlısı benim başıma ne gelecek

Geri