Neler Yeni

Programlama Bilmeden Bilgisayar Programcılığı Okunur Mu?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhabalar ilerde kpss yi düşünerekten büro yönetimi bölümüne gidecektim alımı biraz daha fazla oluyor diye ve kendi yaşadığım ilde masrafsız diyerek ancak sıralamam bilgisayar programcılığınada yetiyor. Bende bilgisayar seviyorum grafik tasarım olsun ms office programları olsun hakimim ancak matematiğim zayıf ve yazılım hakkında pek bir bilgim yok sizce okunur mu? Yoksa şöyle bir şey var aklımda büro yönetimi bölümünü bitirip dgs ile yönetim bilişim sistemlerine lisansa tamamlama fikrim var. Eğer kpss'den atanabilirsem açıktan tamamlayıp arada yazılıma biraz daha ağırlık veririm diyorum ama dediğim gibi bilgim yok sizce ne yapmalıyım?

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
Tercümanlık okudum(ing-tr), Türkçe'yi doğru konuşamayan insanlar mezun oldu :)

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

omer_34

80+ Silver
Siz ciddi misiniz o kadar üstünden geçip mi anlatıyorlar cidden? :D
tahmin bile edemezsin... bize ingilizce dersinde what is your name falan ne demek diyordu öğretim görevlisi.. zaten öğrenmek için gideceksin

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhabalar ilerde kpss yi düşünerekten büro yönetimi bölümüne gidecektim alımı biraz daha fazla oluyor diye ve kendi yaşadığım ilde masrafsız diyerek ancak sıralamam bilgisayar programcılığınada yetiyor. Bende bilgisayar seviyorum grafik tasarım olsun ms office programları olsun hakimim ancak matematiğim zayıf ve yazılım hakkında pek bir bilgim yok sizce okunur mu? Yoksa şöyle bir şey var aklımda büro yönetimi bölümünü bitirip dgs ile yönetim bilişim sistemlerine lisansa tamamlama fikrim var. Eğer kpss'den atanabilirsem açıktan tamamlayıp arada yazılıma biraz daha ağırlık veririm diyorum ama dediğim gibi bilgim yok sizce ne yapmalıyım?
Bu tür bölümlere bir şeyleri öğrenmek için gidiyoruz zaten o işi bildikten sonra gitmenin ne anlamı kalır ki?
Aynı hizmetçisi olan bir evi o gelmeden temizlemek gibi

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür bölümlere bir şeyleri öğrenmek için gidiyoruz zaten o işi bildikten sonra gitmenin ne anlamı kalır ki?
Aynı hizmetçisi olan bir evi o gelmeden temizlemek gibi
Biliyorum ama diploma istedikleri için hocam yoksa evdeki imkanlarla üniversitede öğretilenden 1000 kat daha çok şey katarım kendime ama işe girerken mecbur istiyorlar bu diplomayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tahmin bile edemezsin... bize ingilizce dersinde what is your name falan ne demek diyordu öğretim görevlisi.. zaten öğrenmek için gideceksin
Yok tabikide öğrenmek için gidiyorum ama ilerde kpss alımlarında hangisinden daha çok alım olur acaba onun için karar veremedim.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Siz ciddi misiniz o kadar üstünden geçip mi anlatıyorlar cidden? :D
Office programları, sunucu ve internet yönetimi dersleri dışında her şey tamamen temelden öğretiliyor. c++, c#, java, python, css, autocad, photoshop vb.

omer_34

80+ Silver
Office programları, sunucu ve internet yönetimi dersleri dışında her şey tamamen temelden öğretiliyor. c++, c#, java, python, css, autocad, photoshop vb.
ben isbb okuyorum office programlarını da en temelden öğrettiler hocam belki üniden üniye değişebilir bu

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
kanka çok rahat gidip mezun olabilirsin ve kendini geliştirebilirsin eğer içinde bu konuda bir azim varsa

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,398
İsim
Mert Metshi
hocam yanlis anlamayin ama bos bolum oldugunu dusunuyorum

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
kanka çok rahat gidip mezun olabilirsin ve kendini geliştirebilirsin eğer içinde bu konuda bir azim varsa
Hocam bilgisayar benim en büyük alanlarımdan birisi zaten. Adobe programları olsun, MS Office programları olsun aktif kullanıyorum zaten bir tek dediğim gibi programlama hiç bilmiyorum ama onada az çok merakım var eğer dediğiniz gibiyse yapabileceğim bölümse ben yazayım o zaman. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yanlis anlamayin ama bos bolum oldugunu dusunuyorum
İkisi içinde mi diyorsunuz ve neden böyle düşünüyorsunuz hocam?

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Ben lise 2 ye geçtim Python gördük şimdi robotik görecez hadi hayırlısı benim başıma ne gelecek

Top Bottom