Hocam kaç tane notunuz var o dersten şimdi? Ya da bir foto varsa atabilir misiniz notla ilgili?Arkadaşlar merhaba, ortaokula gidiyorum ve fen dersinden proje ödevi aldım, zaten fen notum 50-60 civarı proje ödevini vermezsem notum düşer mi? Veya başka ne olur, yada ne kadar düşer?
Çok pis çakılır notun. 0 yazar. Kesinlikle yapmalısınArkadaşlar merhaba, ortaokula gidiyorum ve fen dersinden proje ödevi aldım, zaten fen notum 50-60 civarı proje ödevini vermezsem notum düşer mi? Veya başka ne olur, yada ne kadar düşer?
Zaten proje ödevi alırken söylemiştir hoca bence 0 verebilirArkadaşlar merhaba, ortaokula gidiyorum ve fen dersinden proje ödevi aldım, zaten fen notum 50-60 civarı proje ödevini vermezsem notum düşer mi? Veya başka ne olur, yada ne kadar düşer?
Benim bildiğim proje ödevi verilmek zorundadır. Verilmediği takdirde "0" girilir.Arkadaşlar merhaba, ortaokula gidiyorum ve fen dersinden proje ödevi aldım, zaten fen notum 50-60 civarı proje ödevini vermezsem notum düşer mi? Veya başka ne olur, yada ne kadar düşer?