Yardım Projeksiyon Cihazı Önerisi

Bir arkadaşa projeksiyon cihazı arıyoruz pek anlamıyorum projeksiyon cihazlarından ama bütçe yüksek değil. Şunu buldum ama nasıldır bilmiyorum
İnstagramda portfalix veya portavision diye hesaplar var.Güvenilir görünüyor ve ucuzlar senin bu dediğini göre.Ben de çok anlamam ama 12 bine değmez senin attığın.

İnstagramda portfalix veya portavision diye hesaplar var.Güvenilir görünüyor ve ucuzlar senin bu dediğini göre.Ben de çok anlamam ama 12 bine değmez senin attığın.
O cihazı biliyorum hocam muhtemelen aliexpress le falan yurt dışından getirtiyorlar. Kullanan birinin yorum yapması lazım yoksa öyle bir cihaza markaya pek güvenilmez. Yorumları hep iyi yorum ama kötü yorumları siliyorlardır belki

O cihazı biliyorum hocam muhtemelen aliexpress le falan yurt dışından getirtiyorlar. Kullanan birinin yorum yapması lazım yoksa öyle bir cihaza markaya pek güvenilmez. Yorumları hep iyi yorum ama kötü yorumları siliyorlardır belki
Doğrudur hocam ama kullananları görüyorum.Videodaki kadar iyi görüntü sağlamıyor her duvarda ama yine de 12 bin verilmez bir cihaza.Perde falan kullanılsa dsha iyi performans.Tavana yansıtılacaksa da yine çoğu telefondan iyi görüntü oluyor ve parasını hak ediyor diye düşünüyorum.

Doğrudur hocam ama kullananları görüyorum.Videodaki kadar iyi görüntü sağlamıyor her duvarda ama yine de 12 bin verilmez bir cihaza.Perde falan kullanılsa dsha iyi performans.Tavana yansıtılacaksa da yine çoğu telefondan iyi görüntü oluyor ve parasını hak ediyor diye düşünüyorum.
Keşke kullanan biri çıksa da yorum yapsa ona göre alsak. Bende istiyorum çünkü tavana falan yansıtayım rahat rahat

Selamlar konuyu hortlatıyorum ama, projeksiyon arayışım var 2-3 yerde gördüm bu ürünü. sen halihazırda kullanıyor musun kesin önerir misin ?

Perde ile kullanmam gerekiyor, yatak odasına kurucam sabit bir yere
Kullanmıyorum ben bi tanıdık için araştırıyordum. Portavision gibi küçük istediğin yere yansıt ürünü arıyorduk. Portavision 4k varmış şimdi baktım alan tanıdık olsa yorum atsa veya görsem ona göre bende alırdım.

Geri