Neler Yeni

Projelik Global Instagram Hesabı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Faruk Acar
Reklam Amaçlı Paylaşım
Arkadaşlar merhaba, elimde 101K doğal takipçili, ortalama ayda 600$ kazanç getiren projelik bir hesap mevcut. 3 işle uğraştığım için vaktim olmuyor ve asıl istediğim şeyi yapamadığım için belki ayda 3000$ kazandıracak şeyi yapamıyorum. Boş soru sormayacak, ciddi alıcı varsa eğer konuşur pazarlık yaparız, detayları gönderirim.
www.instagram.com/dudu_bubu_2023

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Hocam alacağımdan değil de ben bu ayıları görüyorum arada. Bunların orjinal çizimleri mi var ordan mi alıyorsun sadece etiket atıp paylaşıyor musun

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
Arkadaşlar merhaba, elimde 101K doğal takipçili, ortalama ayda 600$ kazanç getiren projelik bir hesap mevcut. 3 işle uğraştığım için vaktim olmuyor ve asıl istediğim şeyi yapamadığım için belki ayda 3000$ kazandıracak şeyi yapamıyorum. Boş soru sormayacak, ciddi alıcı varsa eğer konuşur pazarlık yaparız, detayları gönderirim.
www.instagram.com/dudu_bubu_2023
Hocam bana hesaplar çok orjinal gelmedi birçok bot gördüm arada gerçek olanlards var ama nadir

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Faruk Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam alacağımdan değil de ben bu ayıları görüyorum arada. Bunların orjinal çizimleri mi var ordan mi alıyorsun sadece etiket atıp paylaşıyor musun
Scriptlerle kendimde yapıyorum, vaktim olmayınca repostluyorum. Custom videoları hep kendim yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bana hesaplar çok orjinal gelmedi birçok bot gördüm arada gerçek olanlards var ama nadir
Sana orijinal gelip gelmemesi önemli değil, senin fikrin önemli değil, gerçek olan önemli. Türk yok zaten sayfada, sayfa global ki 19 milyon aylık görüntülenme, 20k hikaye görüntülenme, min 120k post görüntülenmesi, min 3k like, bilmediğin konularda insanların ekmeğiyle oynamaya çalışma bari.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom