Protein Ocean Kaliteli midir?

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,566
https://proteinocean.com/fitness-paketi arkadaşlar bu ürünü bedavaya aldım biri tarafından hediye edildi ucuz olması kuşkulandırdı daha önce proteinocean sitesinden alışveriş yapmış ve iyi sonuçlar almış olan var mı?

beleş malın tadı ayrı tabii protein ocean takipte olduğum çoğu sporcunun reklamını yaptığı bir marka ama memnuniyet konusunda memnun kalanlar az diye biliyorum , alacak olsam protein ocean almam ama bedava geldiyse de kullanırım ha kaliteli istiyorum derseniz satabilirsiniz kutuları açılmadıysa ürünleri ekler kaliteli alırsınız detaylı araştırma yapmayan birisi markanın ününe kanıp alacaktır

Protein tozunu ve creatinini kullandım idare eder , yan etki falan yapmadı .
Bidaha alır mıyım almam , geçen hafta bigjoy ve hıq ürünlerini aldım

Sporcuların BİM i gibi düşün
kötü değil yani idare eder
hele beleş almışsın dadından yenmez
valla beklenmedik anda haberim oldu süpriz yapmak istemis yan etki yapmıcaksa kullanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beleş malın tadı ayrı tabii protein ocean takipte olduğum çoğu sporcunun reklamını yaptığı bir marka ama memnuniyet konusunda memnun kalanlar az diye biliyorum , alacak olsam protein ocean almam ama bedava geldiyse de kullanırım ha kaliteli istiyorum derseniz satabilirsiniz kutuları açılmadıysa ürünleri ekler kaliteli alırsınız detaylı araştırma yapmayan birisi markanın ününe kanıp alacaktır
satmaya erinirim yüksek ihtimalle :D

valla beklenmedik anda haberim oldu süpriz yapmak istemis yan etki yapmıcaksa kullanırım

satmaya erinirim yüksek ihtimalle :D
uglum bas
hayırlı olsun

bakıldığı zaman çok avantajlı sayılmaz bu arada ürünlerin toplam fiyatının ucuz olduğu kadar içerisindeki servis sayıları da az

Sağolasın bu arada önerdiğin pre workout markası var mı yada direk ürün

evet onu fark ettim
BigJoy Predator Kullandım güzeldi Enerjiyi Sağladı O Karıncalaşmayı Hissetim Ayriyeten HIQ Smashte Güzeldir

bcaa, prew, ve proteini kullanıdm, protein ve prewda falan sıkıntı yoktu daa bcaa gaz yaptıydı.

creatin gainer ve protein tozunu kullandım öyle mükemmel falan değil ama kötüde değil , fiyat/performans bir marka. Bence kullanılır.

Sağolasın bu arada önerdiğin pre workout markası var mı yada direk ürün

evet onu fark ettim
hiq smash alabilirsin
herkese sponsor zaten, indirim gelince bide bi influencerın kodunu kullanarak ucuza getirirsin

BigJoy Predator Kullandım güzeldi Enerjiyi Sağladı O Karıncalaşmayı Hissetim Ayriyeten HIQ Smashte Güzeldir
Big joy kullandım farklılık istiyorum aynı kalitedeyse hıq smashte onu alabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri