Zeth
80+ Bronze
2024'e kadar 10 defa biter o bir şey olmaz.bi sıkıntı olmaz dimi ilerde 2024 e kadar son kullanma tarihi
2024'e kadar 10 defa biter o bir şey olmaz.bi sıkıntı olmaz dimi ilerde 2024 e kadar son kullanma tarihi
hmm tamam o zaman biryerden hava alıyor mudur bu2024'e kadar 10 defa biter o bir şey olmaz.
Kargoyla gönderirsen bakarım bihmm tamam o zaman biryerden hava alıyor mudur bu
Yılların markası bu işlerle alakan varsa duymamak zorBu markayı hiç duymadım, içerik bilgilerini gösterir misin. Normalde topaklanma olmaması gerekiyor, ayrıca bilinmeyen marka da almamak gerekiyor, bilinen güzel markalardan almak en iyisi.
Neden kiHerbalifetan uzak dur
topraklanmasından dolayı bir şey olur mu bozulma gibiKargoyla gönderirsen bakarım bi
5KILO BAL 100LIRA MISALI YILLARDIR BOYLE COP URUNLERİ PİYASAYA KOYUP HERBALIFE KULLANDIM 500KG VERDİM VS VS TAKILIYOLAR GENELDE KITLESİ CAHİL BİLMEYEN KITLE OLUYO MEMNUN KALAN İNSANLAR SADECE HERBALIFE SATICILARI istediğin herhangi bi supplement vs olursa yardımcı olurum mesajdan yazdıgında öneri vs vs ama bu markaya bi daha bulaşmaNeden ki
Arkadaş doğru söylemiş ben almışsın artık hevesini kırmayayım demiştim.5KILO BAL 100LIRA MISALI YILLARDIR BOYLE COP URUNLERİ PİYASAYA KOYUP HERBALIFE KULLANDIM 500KG VERDİM VS VS TAKILIYOLAR GENELDE KITLESİ CAHİL BİLMEYEN KITLE OLUYO MEMNUN KALAN İNSANLAR SADECE HERBALIFE SATICILARI istediğin herhangi bi supplement vs olursa yardımcı olurum mesajdan yazdıgında öneri vs vs ama bu markaya bi daha bulaşma
hmm anladım kullanayım sonrasına bakarım bi gelişme yaptırır değil mi az da olsaArkadaş doğru söylemiş ben almışsın artık hevesini kırmayayım demiştim.
sağlıklı bir protein tozu var mı kimyasal vb. olmayan5KILO BAL 100LIRA MISALI YILLARDIR BOYLE COP URUNLERİ PİYASAYA KOYUP HERBALIFE KULLANDIM 500KG VERDİM VS VS TAKILIYOLAR GENELDE KITLESİ CAHİL BİLMEYEN KITLE OLUYO MEMNUN KALAN İNSANLAR SADECE HERBALIFE SATICILARI istediğin herhangi bi supplement vs olursa yardımcı olurum mesajdan yazdıgında öneri vs vs ama bu markaya bi daha bulaşma
yani protein ocean nasıl ve bitkisel bir şey var mıdır saçma olacak biraz amaSağlıklı veya sağlıksız yok sadece şöyle bir durum var ; bilinmedik çöp markalar nişasta şeker oranını yüksek tutup random değerler yazabiliyo ilk kural spor salonundaki hocanın önerdiği bak kardeşim biz üretiyoruz dediği markayı alma, hardline bigjoy gibi markalar da piyasanın gamepower James Donkey gibi fp günü kurtaracak ürünler oluyo, sağlam bütçe iyi bir ürün istiyorsan weiderr optimum gold vs var ama supplementlere bu kadar para verilmesi anlamsız şuan et tavuk fiyatları ile aynı protein tozu. Kreatin falan alabilirsin ama