Neler Yeni

protein tozu aldım da böyle olması normal mi?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Bu markayı hiç duymadım, içerik bilgilerini gösterir misin. Normalde topaklanma olmaması gerekiyor, ayrıca bilinmeyen marka da almamak gerekiyor, bilinen güzel markalardan almak en iyisi.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
yusuf ecer
Herbalifetan uzak dur

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
yusuf ecer
5KILO BAL 100LIRA MISALI YILLARDIR BOYLE COP URUNLERİ PİYASAYA KOYUP HERBALIFE KULLANDIM 500KG VERDİM VS VS TAKILIYOLAR GENELDE KITLESİ CAHİL BİLMEYEN KITLE OLUYO MEMNUN KALAN İNSANLAR SADECE HERBALIFE SATICILARI :D istediğin herhangi bi supplement vs olursa yardımcı olurum mesajdan yazdıgında öneri vs vs ama bu markaya bi daha bulaşma

Zeth

80+ Bronze
5KILO BAL 100LIRA MISALI YILLARDIR BOYLE COP URUNLERİ PİYASAYA KOYUP HERBALIFE KULLANDIM 500KG VERDİM VS VS TAKILIYOLAR GENELDE KITLESİ CAHİL BİLMEYEN KITLE OLUYO MEMNUN KALAN İNSANLAR SADECE HERBALIFE SATICILARI :D istediğin herhangi bi supplement vs olursa yardımcı olurum mesajdan yazdıgında öneri vs vs ama bu markaya bi daha bulaşma
Arkadaş doğru söylemiş ben almışsın artık hevesini kırmayayım demiştim.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Arkadaş doğru söylemiş ben almışsın artık hevesini kırmayayım demiştim.
hmm anladım kullanayım sonrasına bakarım bi gelişme yaptırır değil mi az da olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağlıklı bir protein tozu var mı kimyasal vb. olmayan

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Herbalife bildiğim en kötü markalardan. Sağlıklı veya sağlıksız protein tozu diye bir şey yok. Protein tozu protein tozudur. Peynir altı suyundan üretiliyor zaten.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
yusuf ecer
Sağlıklı veya sağlıksız yok sadece şöyle bir durum var ; bilinmedik çöp markalar nişasta şeker oranını yüksek tutup random değerler yazabiliyo ilk kural spor salonundaki hocanın önerdiği bak kardeşim biz üretiyoruz dediği markayı alma, hardline bigjoy gibi markalar da piyasanın gamepower James Donkey gibi fp günü kurtaracak ürünler oluyo, sağlam bütçe iyi bir ürün istiyorsan weiderr optimum gold vs var ama supplementlere bu kadar para verilmesi anlamsız şuan et tavuk fiyatları ile aynı protein tozu. Kreatin falan alabilirsin ama

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Sağlıklı veya sağlıksız yok sadece şöyle bir durum var ; bilinmedik çöp markalar nişasta şeker oranını yüksek tutup random değerler yazabiliyo ilk kural spor salonundaki hocanın önerdiği bak kardeşim biz üretiyoruz dediği markayı alma, hardline bigjoy gibi markalar da piyasanın gamepower James Donkey gibi fp günü kurtaracak ürünler oluyo, sağlam bütçe iyi bir ürün istiyorsan weiderr optimum gold vs var ama supplementlere bu kadar para verilmesi anlamsız şuan et tavuk fiyatları ile aynı protein tozu. Kreatin falan alabilirsin ama
yani protein ocean nasıl ve bitkisel bir şey var mıdır saçma olacak biraz ama

Top Bottom