PROTEIN TOZU ONERILERI SSN Command Quadro Whey Protein INCELEME

Bilmiyordum.. Ben şimdi alkol bağımlısı mıyım? :D
Protein tozu yerine kefir önerme sebebini çözemedim ben asıl.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani ben sizi anlamış değilim, (whey) protein dışı hiç bir protein ( et , tavuk, balık, hayvansal besinlerin dışında olan protein ağırlık antrenmanı gibi sporlarla uğraşan birinin protein ihtiyacını kesinlikle karşılamaz, adam protein tozundan Bahsediyor siz başka şeyler öneriyorsunuz ? Bilginiz yoksa yanlış önerme yapmayın. @Corf09 dostum ben sana önerimi yaptım hardline daha uygun, almak istersen araştır gözü kapalı al .
Hocam ben içine kreatin koydukları için hardline almıyorum.

Bu ürün daha uygun bunu öneririm

Hardline whey 3 matrix öneririm içeriği çok geniş , bakabilirsin .

abi bu berbat ya :D alerji yaptı bende sırtımda hiç kıl cıkmamıstu bu ürün yüzüne..

SSN Command Quadro Whey Protein şunu almayı düşünüyorum daha önce kullanan varsa tavsiye eder mi malum kalite bir şey almaya kalksak 1000 TL vermem gerekecek o kadar bütçem yok bu 550 lira civarında gerçekten bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa iyi olur​

Hocam eğer ANKARADAYSANIZ YARDIMCI OLAYIM <3
1647086098455.png

abi bu berbat ya :D alerji yaptı bende sırtımda hiç kıl cıkmamıstu bu ürün yüzüne..

Hocam eğer ANKARADAYSANIZ YARDIMCI OLAYIM <3 Alıntıyı görüntüle
Etrafımdan kullanan çok arkadaş var , hiç öyle bişeyle karşılaşmadım, kişiye göre değişiyor🙂

Protein tozu yerine kefir önerme sebebini çözemedim ben asıl.

Hocam ben içine kreatin koydukları için hardline almıyorum.

Bu ürün daha uygun bunu öneririm
Bu önerdiğin de kötü ürün değil zaten bu da olur 👍🏼

SSN Command Quadro Whey Protein şunu almayı düşünüyorum daha önce kullanan varsa tavsiye eder mi malum kalite bir şey almaya kalksak 1000 TL vermem gerekecek o kadar bütçem yok bu 550 lira civarında gerçekten bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa iyi olur​

brom beslenmen nasıl?

İndirim nasıl geldi? Uygunken bir tane yedek tutayım köşede.
VİP üyeyiz hocam .d

Etrafımdan kullanan çok arkadaş var , hiç öyle bişeyle karşılaşmadım, kişiye göre değişiyor🙂

Bu önerdiğin de kötü ürün değil zaten bu da olur 👍🏼
Hocam valla bende sasırdım ama yani sırtımda hiçbir şey yokken şımdi lazer parası veriyorum boşu boşuna , ya neden protein tozunun içine kreatin atarlar ki anlamıyorum...

VİP üyeyiz hocam .d

Hocam valla bende sasırdım ama yani sırtımda hiçbir şey yokken şımdi lazer parası veriyorum boşu boşuna , ya neden protein tozunun içine kreatin atarlar ki anlamıyorum...
kreatin de bir protein olduğu için daha ucuzdan içerik şişiriyorlar.proteinle aynı etkiyi göstermiyor tabi.

Geri