Neler Yeni

Protein tozu önerir misiniz?

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
link atar mısınız hocam? ben ucuz olana bakmıştım.
arkadaşım da 1kg kingsize var ilk ay dan fena güç artışı yaşadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.besinburada.com/commander-pure-creatine-creatine-monohydrate-400-gr-236 yeni marka paketleme felan herseyi kaliteli 10% indirim kodu var bana shakerde gonderdiler hediyye analiz raporu falan var 100% pure creatin

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Protein tozu bi fayda saglamaz ki, ek takviye almak icin kullanilir genelde. Tavuk alabiliyorsan daha iyi

Bir dahakine grizzone alip denicem ama o da 2100gr i i 350 TL cok uygun degil mi ya

hocam bir de sizi kaçırmadan sorayım, define sonrası creatin alayım diyorum hangi markayı önerirsiniz creatin de?
1 kilo alsam 6-8 ay yeter mi?
5gr hergün kullanabılırsın. 30gün için 150gram yapar ona gore gramaj secersın. marka olarak prensip meselesi bütçe meselesi benim ilk önceliğim sertifikaları güvenilirliği bana verdiği güven sonrasında içeriğinin detayı hammadde kalitesi menşeisi vb. ben ürün alırken premium ürünler secmeye ozen gosteriyorum f/p olarak alıcaksam hardline seciyorum. çok bi supplement kullanmaya gerek yok. halı hazırda kullandıgım whey protein tozu,b12,d vitamini,c ester vitamini,glukazamin,magnezyum,çinko,balık yağı, multıvitamin, e vitamini,koenzim 1000mg. hepsi solgar marka sadece d vitamin b12 eczane ürünü receteli.serkan yimsel hoca var instagramda bu supplement işlerini bilimsel deneyleri ispat sunarak ne kadar boş oldugunu takipcilerine anlatıyor tavsiye ederim.

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Supplement gerek yok diye dusunuyorum bendesuan baya supplementim duruyor bitsin bir dahada almicam onun yerine beslenmeye harcarim

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Supplement gerek yok diye dusunuyorum bendesuan baya supplementim duruyor bitsin bir dahada almicam onun yerine beslenmeye harcarim
Ben de sadece creatin kulanirim, protein tozunu denemek icin aldim

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

https://www.besinburada.com/commander-pure-creatine-creatine-monohydrate-400-gr-236 yeni marka paketleme felan herseyi kaliteli 10% indirim kodu var bana shakerde gonderdiler hediyye analiz raporu falan var 100% pure creatin
Hocam indirimde grizzone protein tozu aldım bu sefer.
290 a aldım fotoğrafında 18gr lık kutunun fotoğrafı vardı açıklamada 25gr yazıyordu ve adamlar 25gr wpc80 protein olanı göndermişler, hem de 1 gün içnde geldi bewolf gibi beklemedim + olarak kokusu bewolfun çok kötüydü bunu coockie li aldım ve muhteşem kokusu var. Eğer proteini de doğruysa çok kaliteli gözüktü gözüme, ölçeği de bewolf gibi yanlış çıkmadı :D

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Hocam indirimde grizzone protein tozu aldım bu sefer.
290 a aldım fotoğrafında 18gr lık kutunun fotoğrafı vardı açıklamada 25gr yazıyordu ve adamlar 25gr wpc80 protein olanı göndermişler, hem de 1 gün içnde geldi bewolf gibi beklemedim + olarak kokusu bewolfun çok kötüydü bunu coockie li aldım ve muhteşem kokusu var. Eğer proteini de doğruysa çok kaliteli gözüktü gözüme, ölçeği de bewolf gibi yanlış çıkmadı :D
Hayirli olsun evet grizzone kalitelidir marka suan biraz karisik durumda daha toparlayamadi o yuzden protein tozlarinda karisiklik var oyle oluyor

O fiyatta alina bilecek en iyisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Ronic nutrition da bakabilirsin 2kg 600 TL idi sanırsam grizzy denen markayı hayatımda hiç duymadım
Hocam ben de bu aralar çok duymaya başladım, bewolf iğrenç bir şeydi bir daha asla almam, hem ilgisiz firma hem topaklanma yapıyor hem de şeker gibiydi tadı.
Grizzone hem hızlı gönderdi, kutuda da bir yanlışlık yoktu, tadı da mükemmel topaklanma da yok

Top Bottom