kaç ayda düştün o kiloya? kac ayda 70den 82 oldun?110 kilodan 70 e kadar dustum, simdi clean bulk ile 82 ye kadar ciktim fakat bel simidim ve gogusumde ki yaglar rahatsiz etmeye basladi, yag orani 16.
bi diyete girip yag oranini 10-11 e dusurup tekrar clean bulk yapayim diyorum, bir de jinekomasti var ama ameliyatini nerede ne kadar a yaptiracagimi bilmiyorum
İlk başladığımda bilgi sahibi değildim düşük kalori aldım ve 4 ay da o kadar kilo verdim, o yüzden kas kaybı çok yaşamışımdır.kaç ayda düştün o kiloya? kac ayda 70den 82 oldun?
6ayda 12kilo ayda 2kilo yapar ama kas kütlesi olarak yarısını aldıgını dusunelim belki biraz daha fazla kazandıgını düşünelim.(yeni baslayan bireysel kas kütlesini uzun süreli spor yapanlara gore daha hızlı koyar bu kas kutle hızı sporda zaman ilerledikçe lineer olarak kas kütlesi kazanım hızıda düşer)8kilo kas koysan tekrardan zayıflasan ve iyi bir definasyon geçiremiyeceğinden eminim makrodan ziyade mikro hesapları yeni oldugun için yapamıcaksın.alman gereken protein miktarı definasyonda daha fazla olmak zorunda minumum kayıp için buda ekstra külfet maliyet. yani demem odur ki belli bir tecrübe edinmeden definasyona girmene gerek yok. aldığın max kiloda 8kilosunu kas olarak dusunsen 5kilosunu definasyonda kaybetsen bu seni 2 3 ay geri atması demektir. ilk senen en verimli sene olucak hatta yapın musaitse ilk 15 16ay. çok pis beslenmeden 90 bantlarına gelmeye calıs temiz ilerleyerek yağ oranın artıcaktır 90 92kilodan temiz uzun vadede 80-82 inmen daha sert goruntu almanı saglıcaktır ama suan definasyona girdiğinde zaten kaybın cok olucak tecrubesiz oldugun için sonra diceksin ki cok sıska oldum zayıfım az kolum omzum olsun gene yağlancaksın gene hosuna gıtmıcek döngüye giriceksin.naturelsen instagramdaki damarlı sert goruntuleri kazanmayı unut asla olmucak. naturel olarak kilo olarak bir limite ulas ve sonrasında dıkkatlı zayıflayarak alttaki goruntuyu cıkar.yağlanmayı vucudundaki begenmediğin bolgeleri bir müddet kafana takma cunku naturelsın.İlk başladığımda bilgi sahibi değildim düşük kalori aldım ve 4 ay da o kadar kilo verdim, o yüzden kas kaybı çok yaşamışımdır.
70 den 82 ye de 5-6 ay da falan çıktım o biraz yavaş oldu, 2700-3000 kalori ve hepsi clean olacak şekilde beslendim, güç artışı da yaşadım vücut da büyüdü, kol 34 den 38 e omuzu hatırlamıyorum ama 123 dü sanırım en son, bel de 92 mı ne olması lazım
Bulk a başlarken yağ oranım 18.5 du bulk bitimi 16.4 dü
Mercimek proteini HDLSNDLSÖDBig Joy da bakabilirsin fiyatlarını tam bimiyorum.
Supplementler kaliteli fiyatida yuksek birazyani linkteki gibi yazılmıs olması en buyuk tercih sebebim. amino asit profili detaylı yazılmamış olan ürünü almam istediği kadar oraya wpc80 yazsın peynir altı suyu desin sertifakasını belgelerini denetcisini yayınlamayan birine asla guvenip almam. sonucta bogazımdan gecıcek vucuduma gırıcek. cok elzem degilse paramda yoksa gidip ucuz diyede almam az daha beklerım biriktirir oyle alırım. zaten protein tozu cok zorunlu bir supplement değil buraya ayırcagın butceyi yemene icmene ayır dandik tozları kullanıcagına tavuk balık bakliyat kuruyemiş al daha iyi. protein tozu makrodaki eksik proteini tamamlamak için kullanırsın sana ekstra bir kütle kalori ya da süper güç katmazSupplementler.Com Whey Protein 2000 Gr - Whey Protein
Yüksek servisli, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
linki örnek olsun diye attım. ürün içerik etiket vb örnek olsun diyeBewolf musclebalance ronic bilmem ne almiyin arkadaslar arkadasada soyledim ama toxicmisim diye dinlemedi 1 aydir spor yapan zarganayi dinledi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Supplementler kaliteli fiyatida yuksek biraz
Diger urunuyle karistirdim* fiyatida guzel kingsize ve supplementler kalitelidir sasma
Ürün guzel zaten f/p ve kaliteli supplementler ve alt markasi kingsize kullandim oneriyorumlinki örnek olsun diye attım. ürün içerik etiket vb örnek olsun diye
Bu protein tozları gerçekten iyi fayda sağlıyor mu?Alıntıyı görüntüle
hocam bu ürün neden bu kadar ucuz?
Fayda derken protein tozunun faydasini goremezsin sadece protein acigin varsa doldurursunBu protein tozları gerçekten iyi fayda sağlıyor mu?
Protein tozu bi fayda saglamaz ki, ek takviye almak icin kullanilir genelde. Tavuk alabiliyorsan daha iyiBu protein tozları gerçekten iyi fayda sağlıyor mu?
Bir dahakine grizzone alip denicem ama o da 2100gr i i 350 tl cok uygun degil mi yaFayda derken protein tozunun faydasini goremezsin sadece protein acigin varsa doldurursun
ki grizzone kullandim bu fiyata baska whey yok zaten en azindan whey oldugu belli cimento degil
hocam bir de sizi kaçırmadan sorayım, define sonrası creatin alayım diyorum hangi markayı önerirsiniz creatin de?linki örnek olsun diye attım. ürün içerik etiket vb örnek olsun diye
Kreatin kullanmadiysan ilk once kucuk gramaj al dene herkeste etki etmiyor ssn oneriyorum kucuk gramaj commanderde , 1kg olarak kingsize varProtein tozu bi fayda saglamaz ki, ek takviye almak icin kullanilir genelde. Tavuk alabiliyorsan daha iyi
Bir dahakine grizzone alip denicem ama o da 2100gr i i 350 TL cok uygun degil mi ya
hocam bir de sizi kaçırmadan sorayım, define sonrası creatin alayım diyorum hangi markayı önerirsiniz creatin de?
1 kilo alsam 8 ay yeter mi?
ucuz olan wpc 80 degil 600tlye yakin fiyati var wpc80 olan grizzoneProtein tozu bi fayda saglamaz ki, ek takviye almak icin kullanilir genelde. Tavuk alabiliyorsan daha iyi
Bir dahakine grizzone alip denicem ama o da 2100gr i i 350 TL cok uygun degil mi ya
hocam bir de sizi kaçırmadan sorayım, define sonrası creatin alayım diyorum hangi markayı önerirsiniz creatin de?
1 kilo alsam 6-8 ay yeter mi?
link atar mısınız hocam? ben ucuz olana bakmıştım.Kreatin kullanmadiysan ilk once kucuk gramaj al dene herkeste etki etmiyor ssn oneriyorum kucuk gramaj commanderde , 1kg olarak kingsize var
ucuz olan wpc 80 degil 600tlye yakin fiyati var wpc80 olan grizzone