Supplementlerin aroma çok iyi Hardlineninde iyi ikiside çok güzel aroması var.Bütçe sorunum yok ama aşırı pahalıda olmasın. Benim için tadı iyi olsun ve protein miktarı ve kalitesi güzel olsun.
Birde L karnatin yağ yakımında cidden etkisi iyi mi?
Seçim sende ya supplementler ya hardline.Bütçe sorunum yok ama aşırı pahalıda olmasın. Benim için tadı iyi olsun ve protein miktarı ve kalitesi güzel olsun.
Kaliteli midir hocam ben nutrend kullandım 2 kg aldım az kaldı ama bitmedi aroması baydıHardline supplementler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Supplementlerin aroma çok iyi Hardlineninde iyi ikiside çok güzel aroması var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seçim sende ya supplementler ya hardline.
Bigjoy kullaniyorum tadi vs guzel alabilirsinKaliteli midir hocam ben nutrend kullandım 2 kg aldım az kaldı ama bitmedi aroması baydı
Birsürü marka öneren varda tatları nasıl bilmiyorum. Birde her markanın her aroması iyi olmuyorBigjoy kullaniyorum tadi vs guzel alabilirsin
pahalı olmasından kasıt şuan kaliteli tozların kilosu 1150-1200 civarı (supplementler sitesi)Bütçe sorunum yok ama aşırı pahalıda olmasın. Benim için tadı iyi olsun ve protein miktarı ve kalitesi güzel olsun.
Bu markayı ilk kez duydumMarcus Nutrition Whey Protein Tozu X Series 561 G (ÇİKOLATA AROMALI) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Marcus Nutrition Whey Protein Tozu X Series 561 G (ÇİKOLATA AROMALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
bigjoya zam gelmişlti ben hiq aldım güzel hiq ama topak kalıyor bir tık bigjoy gibi direkt karışması zorBigjoy kullaniyorum tadi vs guzel alabilirsib
bende bilmiyorum daBu markayı ilk kez duydum
bigjoya zam gelmişlti ben hiq aldım güzel hiq ama topak kalıyor bir tık bigjoy gibi direkt karışması zor
banada çikolata aromalı öneri var mıBu markayı ilk kez duydum
Şöyle hocam creatin var proworkout ta var harici 3 toz daha vardı sanırım glutamin- arginin varmış ayrı ayrı. Birde l karnatin alınca ortalama ne kadar kardiyo lazım koşmak veya bisiklet gibipahalı olmasından kasıt şuan kaliteli tozların kilosu 1150-1200 civarı (supplementler sitesi)
azıcık kreatinli olsun dersen whey3matrix
glutaminli olsun dersen scitec
alternatif ama yancısız bigjoy ve supplementlerin kendi wheyi
karnitin yağ yaktırır fakat doğru ve bol kardiyo yapman lazım, kardiyo performansını artırır, enerjide verir
Bu markayı duydum baya öneren öven vardı tadını ama topaklanma şikayeti az vardı ama bilemedimbigjoya zam gelmişlti ben hiq aldım güzel hiq ama topak kalıyor bir tık bigjoy gibi direkt karışması zor
tempolu şekilde 30 dk fazlasıyla yeterli, 1 saat yapanlarda var ama mr olympia olmayı düşünmüyoruz sonuçta, belki üstüne dümenden 10 dk bisikletŞöyle hocam creatin var proworkout ta var harici 3 toz daha vardı sanırım glutamin- arginin varmış ayrı ayrı. Birde l karnatin alınca ortalama ne kadar kardiyo lazım koşmak veya bisiklet gibi