Protein Tozu ve Creatine Önerisi

SELTAED

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Merhabalar yaklaşık 4-5 aydır spor yapıyorum ve artık takviye kullanmanın zamanı geldi, fakat her kafadan bir ses çıktığı için hangi ürünleri ve hangi markayı kullanacağımı bilmiyorum. Sporla arası iyi tavsiye verebilecek kişilere sorum şu Creatine,bcaa,protein tozu vs. bu ürünlerden hangilerini kullanmalıyım? ve marka olarak orta bütçede hangi markaları kullanmamı tavsiye edersiniz.

creatin vs neyse de günlük öğünlerde yeterli proteini alabiliyorsan toza gerek yok bunlar zaten adı üstünde takviye öğünlerden alamadığını kısa yolla almak için var marka olarakta çok dandik olmadıkça bütçene uyanı alabilirsin çok fark yok aralarında öneri olarakta proteinoceanın ürünlerine bakabilirsin sürekli indirim kampanya vs oluyor zaten bildiğim kadarıyla

grizzone creatin alabilirsin suan en uygunu o

protein tozuna gerek yok pahaliya geliyor ben indirimlerde tavuk gogsu stokluyorum kilosu 160 lira

1 kiloda 200 gram protein var protein tozu alsan 2 kat fazla vereceksin

protein tozuna gerek yok pahaliya geliyor ben indirimlerde tavuk gogsu stokluyorum kilosu 160 lira

Hocam çok mantıklı teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yağ yakımı için l karnitinin bir faydası olur mu peki çoğu kişi işe yaramadığını söylüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,058
Üyeler
195,514
Son üye
agapro
Geri