bende kullandım 1 sene kadar aralıklı bi sorun yaratmadı
tabi gramaj da fark yaratır
bence genetikte yatan bi yatkınlık varsa dökme yaratıyor
tabi risk yok diyemem size kalmış
Abisi eğer gunde en az 250 gr et yiyemiyorsan sen o protein tozunu alsanda bir şey olmaz öncelik et , yumurta ve pirinç olacak bunlar tamamsa kreatin bca ve glutamine yönel whey protein kesinlikle önermem.
Protein tozu senin günlük protein ihtiyacını besinlerden karşılayamadığın zaman ek takviye olarak aldığın bir sporcu gıdasıdır , öncelikle düzgün bir beslenme planı yarat bana göre başlangıçta protein tozunun alınmasına gerek yok , günlük yediğin besinlerden de aynı proteini alabilirsin aynı fiyata.
Kreatin alabilirsin kas gelişiminde baya etkili Hardline veya bigjoy çok tercih edilen markalardır paranın bi kısmını et-yumurta gibi ürünler al derim yanına da 60 porsiyonluk kreatin alabilirsin ama dediğim gibi 60 gün gider , büyük boy olan 100 günlük diyebiliriz. ama bu sefer yiyeceklere paran kalmayabilir hesabını sen yap
bununla alakalı yapılmış herhangi bir bilimsel açıklama yok diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Protein tozu senin günlük protein ihtiyacını besinlerden karşılayamadığın zaman ek takviye olarak aldığın bir sporcu gıdasıdır , öncelikle düzgün bir beslenme planı yarat bana göre başlangıçta protein tozunun alınmasına gerek yok , günlük yediğin besinlerden de aynı proteini alabilirsin aynı fiyata.
Kreatin alabilirsin kas gelişiminde baya etkili Hardline veya bigjoy çok tercih edilen markalardır paranın bi kısmını et-yumurta gibi ürünler al derim yanına da 60 porsiyonluk kreatin alabilirsin ama dediğim gibi 60 gün gider , büyük boy olan 100 günlük diyebiliriz. ama bu sefer yiyeceklere paran kalmayabilir hesabını sen yap
%23 BCAA oranlı, kolay karışan, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.
SSN Creatine Refuel 300 Gr nedir ?SSN Creatine Refuel 300 Gr kreatin monohidrat ürünüdür. Ürünümüz 200 Mesh, suda çözünmesi en yüksek ve kolay molekül büyüklüğünde Creatine Monohydrate içermektedir.Antrenmanlarınızda gerekli olan performansı elde etmenize yardımcı olabilen bir sporcu
Birçok marka kullandım ama günümüzde artık yüzüne bakılmayan yulafın bile bu fiyatlara geldiğini görünce bütçemizi düşünmeliyiz. O yüzden proteinocean üzerinden paket olanlarda %10 kod verenlerle birlikte uygun fiyata alabilirsin. Gönül isterki scitec kullanabilelim. 1 Yılda %150 zam geldi.