🔥İndirim PROTEİNOCEAN %20 indirim kodu TÜM ÜRÜNLERDE GEÇERLİ YAZ20

yedek kıyafet götür hocam orda değiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiq dan ben protein tozu alacam da hocam kötümü la niye öyle diyon
Bosver onu dostum al sen gayet guzeldir. Boykot yapmaya calisiyor.

Cream Rice almıştım bir ara, bal, fıstık esmesi, nutella, çilek, muz ne varsa karıştırdım, sütle güzelce haşlayıp yumuşattım ona rağmen yiyemedim. Ağzıma atınca tüküresim geliyordu.. Çimento çiğnemek gibi bir şey.

beyler konudan bağımsız spor salonuna gidiş dönüş işte terleme sonrası falan filan napıyorsunuz misal terleyince terli bi şekilde geri mi dönüyosunuz yoksa orda duş alma imkanınız var mı veya terli kiyafetle terinizi silip yeni kiyafetle mi dönüyosunuz yeni basliyicam da nasıl bi rota cizmem lazım kendime gideceğim spor salonu da 30 dk yurume mesafesı
hocam deodorant var gerçi ben terlemiyorum fazla salonda ama terlersem deodartan sıkıp eve gidiyorum evde duşumu alıyorum rahatça

hocam deodorant var gerçi ben terlemiyorum fazla salonda ama terlersem deodartan sıkıp eve gidiyorum evde duşumu alıyorum rahatça
eyvallah ilk haftalar hangi aletleri kullanmalıyım sence amacım en kısa sürede maksimum yağ yakımına ulasmak

beyler konudan bağımsız spor salonuna gidiş dönüş işte terleme sonrası falan filan napıyorsunuz misal terleyince terli bi şekilde geri mi dönüyosunuz yoksa orda duş alma imkanınız var mı veya terli kiyafetle terinizi silip yeni kiyafetle mi dönüyosunuz yeni basliyicam da nasıl bi rota cizmem lazım kendime gideceğim spor salonu da 30 dk yurume mesafesı
Ben yıllardır gidiyorum, üstüme değiştirmeden arabaya atlıyorum. Yürüyerek gidecekseniz de hiç değiştirmenize gerek yok. Havluyla kurulanın yolda terliceksiniz zaten.

Çok biliyonuz bunlar paketleme tesisleri genellikle
😂😂 Attığınız yerde neye dikkat etmeliyim? Ne amaçla attınız 😂😂
Orada hiq ile aynı üretim tesisi dediğiniz konuyla ilgili ne var? Sırf konuşmuş olmak için konuşuyorsunuz 😂

Son düzenleme:
proteinocean protein tozları çok kötü bence supplementen devam hocam

Extra alıncak bir şey var mı protein tozu alınır mı dostlar elimde bi 500gr kaldı

Geri