ProteinOcean 300gram Kreatin 269Tl'ye alınır mı?

Bana protein oceani öneren olmadı hocam o yüzden hiq kullanıyorum
Lansmanda diye fiyatı uygun görünce almak istedim hiq biraz pahalı bundan 300gr 599tl yani 2 katı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aromalı çok sıkıyor bi yerden sonra ama indirimde diye alınır
Bilmiyorum denemek lazım ancak indirimde diye alıcağım
hocam size de sormak isterim
16 yaşındayım(3aya17)165 57kgyim herhangi bir böbrek rahatsızlığım yok günde 3lt su içiyorum Kreatin kullanabilirmiyim

2.sinin siparişini verdim yeni dostum güzel mal suya çok takılma ztn ben kullanmaya başladıktan sonra ekstra içmeye başladım farketmeden

Lansmanda diye fiyatı uygun görünce almak istedim hiq biraz pahalı bundan 300gr 599tl yani 2 katı

16 yaşındayım(3aya17)165 57kgyim herhangi bir böbrek rahatsızlığım yok günde 3lt su içiyorum Kreatin kullanabilirmiyim
Bence ucuza kacmamak lazım ama tercih sizin hocam

2.sinin siparişini verdim yeni dostum güzel mal suya çok takılma ztn ben kullanmaya başladıktan sonra ekstra içmeye başladım farketmeden
Yorumun için teşekkürler dostum sen kaç yaşındasın bu arada

Bence ucuza kacmamak lazım ama tercih sizin hocam
Haklısınız,merdiven altı bir marka olsa hak veririm ancak proteinocean,bazı ürünleri eleştiriliyor olsada kreatin aynı hammadden pek bir fark olucağını sanmıyorum daha uyguna satarak sürümden kazanmaya çalışıyor gibiler

Haklısınız,merdiven altı bir marka olsa hak veririm ancak proteinocean,bazı ürünleri eleştiriliyor olsada kreatin aynı hammadden pek bir fark olucağını sanmıyorum daha uyguna satarak sürümden kazanmaya çalışıyor gibiler
20

Anladım hocam
size de sormak isterim 16yaşındayım 3 ay sonra 17 olucağım ufaktan spor yapıyorum 165 57kgyim herhangi bir sağlık problemim yok günde 3lt su tüketirim Kreatin kullanmamda bir sakınca varmıdır sizce?

Doğrudur hocam. Bana genel olarak içerik besini az demişlerdi o yüzden dedim. Kulaktan dolma bilgi var bende

Creatin alınırda protein tozu alınmaz. Aromalı alma istiyorsan ben bu lansmanı aldım leş aromasız creatinlerim kesinlikle daha güzel.

Kullanırsınız hocam sadece suyu 3 litreden 4 litreye çıkarabilirseniz biraz daha iyi olur günde 5g kreatin kimseye böbrek yetmezliği yapmaz diye düşünüyorum

Geri