Neler Yeni

Proteinocean Fitness Paketi Nasıl ?

Yani kısmen alınabilir bence f/p gibi ama söz konusu sağlık ve bu fiyata ben bunlara pek güvenemiyom ama yorumlar falan iyi gibi markanın anlaşmalı olduğu ve imalatını yaptığı yerler araştırılmalı
Post automatically merged:

Ben bunu kullanıyorum ve kreatin olarak kingsize markasını önerebilirim bide bcaa alırsınız yeterde artar

bcaa ve pre workout önemli değilse bu üründen 2 tane alınca 1.530tl yapıyor 1kg protein tozu + 300gr creatin

bcaa ve pre workout önemli değilse bu üründen 2 tane alınca 1.530tl yapıyor 1kg protein tozu + 300gr creatin
Çok avantajlı duruyo aslında ama bcaa ve pre workout da kullanmak istiyorum.

bende preworkout var bigjoy sıfır kutu açılmadı almak isteyen olursa uyguna bırakırım

Yani kısmen alınabilir bence f/p gibi ama söz konusu sağlık ve bu fiyata ben bunlara pek güvenemiyom ama yorumlar falan iyi gibi markanın anlaşmalı olduğu ve imalatını yaptığı yerler araştırılmalı
Post automatically merged:

Ben bunu kullanıyorum ve kreatin olarak kingsize markasını önerebilirim bide bcaa alırsınız yeterde artar
bu site nasıl sizce indirimlerin üstüne ek %20 indirimde var

bu site nasıl sizce indirimlerin üstüne ek %20 indirimde var
İlk defa duyuyom araştırmak gerek

Geri