Sadece Ben
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 163
Proteinocean'ın şu setini almayı düşünüyorum. İndirim koduyla birlikte 1439 TL oluyor. Sizce alınır mı ? Farklı bir öneriniz var mı ?
Çok avantajlı duruyo aslında ama bcaa ve pre workout da kullanmak istiyorum.bcaa ve pre workout önemli değilse bu üründen 2 tane alınca 1.530tl yapıyor 1kg protein tozu + 300gr creatin
![]()
HIQ High Pro+ 510gr
SKT: 02/26HIQ High Pro+, kas geliÅiminizi desteklemek için üretilmiÅ lezzetli bir protein içeceÄidir. Kaslarınızı korur ve geliÅtirir. İçeriÄinde yüksek kaliteli ithal hammaddeler; WPC80 (Konsantre Whey Protein) + WPI90 (İzole Whey Protein), Patentli L-Glutamine (Kyowa Hakko Bio) ve...takehiq.com
Yani kısmen alınabilir bence f/p gibi ama söz konusu sağlık ve bu fiyata ben bunlara pek güvenemiyom ama yorumlar falan iyi gibi markanın anlaşmalı olduğu ve imalatını yaptığı yerler araştırılmalı
Post automatically merged:
![]()
Hardline Whey 3 Matrix 2300 Gr - Whey Protein
%80 protein oranı, hidrolize/izole/konsantre whey karışımı, kreatin ve B6 vitamin formülü. İncele, yorumları oku ve satın al.m.supplementler.com
Ben bunu kullanıyorum ve kreatin olarak kingsize markasını önerebilirim bide bcaa alırsınız yeterde artar
bcaa ve pre workout önemli değilse bu üründen 2 tane alınca 1.530tl yapıyor 1kg protein tozu + 300gr creatin
![]()
HIQ High Pro+ 510gr
SKT: 02/26HIQ High Pro+, kas geliÅiminizi desteklemek için üretilmiÅ lezzetli bir protein içeceÄidir. Kaslarınızı korur ve geliÅtirir. İçeriÄinde yüksek kaliteli ithal hammaddeler; WPC80 (Konsantre Whey Protein) + WPI90 (İzole Whey Protein), Patentli L-Glutamine (Kyowa Hakko Bio) ve...takehiq.com
İlk defa duyuyom araştırmak gerekbu site nasıl sizce indirimlerin üstüne ek %20 indirimde var![]()
SSN Sports
SSN Sport Style Nutrition,Onyx Nutrition Üretici ve Nutrich Nutrition,Protein Works Distrübitörü.%100 Orjinal ürün ile Sporcu Gıdaları Satışında Türkiyenin güvenilir Markası.www.ssnsports.com.tr