🔥İndirim Proteinocean - PRE-WORKOUT SUPREME LANSMAN - 129 TL

Bu protein tozları tam olarak neye yarıyor kasları mı şişiriyor

Bazıları markaya sallamış. Ben yıllardır bu markadan alıyorum weider olsun optimum olsun hepsini kullandım belki bir weider değil ama birçok markadan kalitelidir protein ocean.

Pre workoutlarda etkiyi daha iyi hissetmek istiyorsanız beslenmenızde düzgün olmalı kolunuz kulağınız burnunuz dudaklarınız her yerinizde karıncalanma yapar.
güldürdün bro weider ve optimum gibi yüksek kaliteli hammade ve fiyat olarak yüksek markalarla protein ocean i kıyaslaman baya bi kullanıcısı olduğunu gösteriyor :kekw::kekw::kekw:

güldürdün bro weider ve optimum gibi yüksek kaliteli hammade ve fiyat olarak yüksek markalarla protein ocean i kıyaslaman baya bi kullanıcısı olduğunu gösteriyor :kekw::kekw::kekw:
Birader asıl sen güldürdün. Belki weider değil ama birçok markadan iyi demişim. Nedir bu birçok marka mesela supplementler.com un kendi markasından iyidir. kingsizedan iyidir hardline ile kapışır birçok ürünü yine scitecin bir çok ürünü ile kafa kafaya zargana vucudunla dalga geçtiğini sanıyorsun :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce iyi oku idrak et sonra gülmeye kalk Allahın zarganası

Birader asıl sen güldürdün. Belki weider değil ama birçok markadan iyi demişim. Nedir bu birçok marka mesela supplementler.com un kendi markasından iyidir. kingsizedan iyidir hardline ile kapışır birçok ürünü yine scitecin bir çok ürünü ile kafa kafaya zargana vucudunla dalga geçtiğini sanıyorsun :D

tamam bro basmaya devam sensin :kekw::kekw::kekw:

O arkadaşa takılma. Tüm fitness konularında boş yapıp he şeye karşı çıkıyor. Ürdün Zarganası olduğu belli. Kısacası ciddiye alınacak bir arkadaş değil. Yakında perma yer, gider.

ben 4 kutu aldım riske girip eğer bende işe yaramazsa size göndereyim hocam :D kullandıktan sonra etkisi hakkında yorum yapabilirseniz belki alacak olan arkadaşlar için de güzel olur, benim sipariş ancak pazartesi gelir :D
Çok beğenmezseniz bana yazabilirsiniz 100 liraya alırım tekini. Kargoda benden olsun hadi :D.

baksana bilgi sıfır konulara girip lay lay lom yapıyor aklınca. Kerata.

O arkadaşa takılma. Tüm fitness konularında boş yapıp he şeye karşı çıkıyor. Ürdün Zarganası olduğu belli. Kısacası ciddiye alınacak bir arkadaş değil. Yakında perma yer, gider.

Çok beğenmezseniz bana yazabilirsiniz 100 liraya alırım tekini. Kargoda benden olsun hadi :D.

baksana bilgi sıfır konulara girip lay lay lom yapıyor aklınca. Kerata.

Ben de daha önce görmüştüm bütün gönderilerde kendince eğleniyor. Büyük ihtimal zargana zaten. Forumada bunun gibi trollculer yuzunden 2-3 haftada bir bakıp çıkıyorum

Ben de daha önce görmüştüm bütün gönderilerde kendince eğleniyor. Büyük ihtimal zargana zaten. Forumada bunun gibi trollculer yuzunden 2-3 haftada bir bakıp çıkıyorum
bende
aktifim ama yazasım gelmiyor böyleler yüzünden

Bu protein tozları tam olarak neye yarıyor kasları mı şişiriyor
Protein ihtiyacını besinlerden karşılayamayanlar veya takviye yapmak isteyenler alıyor antrenmanda kasları parçaladığını düşün kas kendini onarırken protein lazım sende bol bol verdiğin için kas kendini onarırken bir yandan gelişmiş oluyor

Protein ihtiyacını besinlerden karşılayamayanlar veya takviye yapmak isteyenler alıyor antrenmanda kasları parçaladığını düşün kas kendini onarırken protein lazım sende bol bol verdiğin için kas kendini onarırken bir yandan gelişmiş oluyor
Yani eğer yeterli protein alınıyorsa doğal yollarla gerekli bişey değil o zaman

Aldım teşekkür ederim

2 aydır sporla uğraşıyorum ve 16 yasindayim ürünü nasil kullanacağım ve ölçüsü ne kadar olmalı ve antrenmandan önce mi sonra mi kullanacagim bilen varsa yardımcı olabilir mi

Aldım teşekkür ederim

2 aydır sporla uğraşıyorum ve 16 yasindayim ürünü nasil kullanacağım ve ölçüsü ne kadar olmalı bilen varsa yardımcı olabilir mi
spordan önce 10-30dk 1 ölçekle başla 2-4 hafta sonra 2 ölçek yap az gelirse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,775
Üyeler
184,682
Son üye
İsa arslan
Geri