Hayır onun için odaklanma arttırıcı almalısınız yani L-tyrosine ülkemizde ne yazık ki 500 mg kadar üretim izni var galiba fakat en az 1g veya 2g olmalı çoğu pre workout ürününde bu L-tyrosine yoktur çünkü koysalar bile 200 mg koyuyorlar 200 mg ile anca yola odaklanırsınız bu attığım üründe 500 mg var 2 kapsül almak isterseniz bir doktora danışın ne olur ne olmaz.Sınavlara iş görür herhalde
Kod geçersiz diyorsüper oldu bayadır alasım vardı 3-4 tane yapıştırayım
U ile yazdım olduKod geçersiz diyor
Aslında odak sorunum da var da bunu sadece uyanık tutar diye aldım. Kahve içince daha çok uykum gelmeye başladı. Attığınız ürüne ayrıca bakacağım.Hayır onun için odaklanma arttırıcı almalısınız yani L-tyrosine ülkemizde ne yazık ki 500 mg kadar üretim izni var galiba fakat en az 1g veya 2g olmalı çoğu pre workout ürününde bu L-tyrosine yoktur çünkü koysalar bile 200 mg koyuyorlar 200 mg ile anca yola odaklanırsınız bu attığım üründe 500 mg var 2 kapsül almak isterseniz bir doktora danışın ne olur ne olmaz.
Solgar L-Tyrosine 500 Mg 50 Kapsül - Amino Asitler
Solgar Tirozin faydaları, kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile Vitaminler.com’dan hemen satın alabilirsiniz.www.vitaminler.com
Bana 5Bana 6 tane geldi
Herkeste böyle.5 tane geldi 3 lemon 2 green apple, başka aromalı olanları yok mu? dümenden random sallamışlar mı?
İlk başta yarım aldık biz pek bişey hissetmedik tam alınca bakıcaz biGram etki hissetmedim normal mi?
Oldu mu ya etkisi o kadarbu sabah açık öğretim sınavına gittim evden çıkmadan önce 15mg aldım, bu kadar enerjik hisettmemiştim, ama ilk kullanımda kaşıntı yaptı sınavda zor durdum hfdjkslfdsfds ayrıca seneler önce hardline ve proteinocean ürünleri kullanmıştım yeni kullanıcı değilim.