Ethn0siDe 80+ Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 73 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Rüzgar Seğmenoğlu 1 Mayıs 2024 #1 Ben dün kuronami Sheriff almıştım. Herhangi bir yükseltme veya maç yapmadım onunla. Bugün de protokol Sheriff gelmiş. Sizce kuronami iade etmeli miyim?
Ben dün kuronami Sheriff almıştım. Herhangi bir yükseltme veya maç yapmadım onunla. Bugün de protokol Sheriff gelmiş. Sizce kuronami iade etmeli miyim?
B bell0 80+ Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim bell0 1 Mayıs 2024 #2 eski bi battle passde vandal skini vardi adını hatırlamıyorum ona benzetiyorum ben kuronamiyi. bence protokol daha güzel eskiden almak istemiştim hep
eski bi battle passde vandal skini vardi adını hatırlamıyorum ona benzetiyorum ben kuronamiyi. bence protokol daha güzel eskiden almak istemiştim hep
M Mert Ali 38 80+ Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 456 Dahası Reaksiyon skoru 197 İsim Mert ali 1 Mayıs 2024 #3 protokol bence baya ağır kuronami elde dönüyor bi anda zınk diye vuruyorsun bence net daha iyi