Hangi oyunları oynamak istediğinize de bağlı PS özel oyunlarını XBOX'ta oynayamazsınız ama XBOX series S daha güncel bir konsol.ps4 al diyo arkadaşım ben xbox diyorum indirimde kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim birde series s parasına pcmi alınır konsolmu ama indirimli fiyatına yani 4000tl
ps4 al diyo arkadaşım ben xbox diyorum indirimde kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim birde series s parasına pcmi alınır konsolmu ama indirimli fiyatına yani 4000tl
Bütçen yeterse 4 pro.Hangi oyunları oynamak istediğinize de bağlı PS özel oyunlarını XBOX'ta oynayamazsınız ama XBOX series S daha güncel bir konsol.
güzel bir pc niz varsa xbox ın çoğu oyunu pc dede var özel oyunları az ama ps4 de özel oyunlar fazla bence xbox series s.ps4 al diyo arkadaşım ben xbox diyorum indirimde kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim birde series s parasına pcmi alınır konsolmu ama indirimli fiyatına yani 4000tl
Benim fikrim Series S. PS4 güncelliğinin en fazla 2-3 sene içerisinde biteceğini düşünüyorum. Hem gamepass olmasından dolayı, hem yeni nesil olmasından dolayı hem en ekonomik konsol olmasından dolayı Series S diyorum. Yakın zamanda İnşAllah bende alacağım.ps4 al diyo arkadaşım ben xbox diyorum indirimde kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim birde series s parasına pcmi alınır konsolmu ama indirimli fiyatına yani 4000tl
Kanka çoğu demiyelim hepsi vargüzel bir pc niz varsa xbox ın çoğu oyunu pc dede var özel oyunları az ama ps4 de özel oyunlar fazla bence xbox series s.
bencede hem xbox ta game pass de var 3 aylığı 130 lira fln baya bir oyun varBütçem düşük en iyi seçim series s gibi duruyo
bence s hem kontrolcusu daha rahar game pass var ve güncel.ps4 al diyo arkadaşım ben xbox diyorum indirimde kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim birde series s parasına pcmi alınır konsolmu ama indirimli fiyatına yani 4000tl
Eyer olan ps exculisive oyunlarını oynarım 1-2 yıl diyorsanız ps4. Ama series s alırsanız ps4 den daha uzun süre sizi götürürps4 al diyo arkadaşım ben xbox diyorum indirimde kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim birde series s parasına pcmi alınır konsolmu ama indirimli fiyatına yani 4000tl