PS 4 mü Xbox Series Smi

ps4 al diyo arkadaşım ben xbox diyorum indirimde kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim birde series s parasına pcmi alınır konsolmu ama indirimli fiyatına yani 4000tl
xbox daha güçlü
ve ps4 ile xbox one karşılaştırdım
grafikler daha güzel xbox da

Evet bana uzun süre dayanacak bişeyler lazım yeni nesil oyunları en az 4 5 sene açarmı series s

Eyer olan ps exculisive oyunlarını oynarım 1-2 yıl diyorsanız ps4. Ama series s alırsanız ps4 den daha uzun süre sizi götürür
Bencede zaten bu exclusive kalıcı olmaz ps4 bittiğinde oyunları pcye aktarır hepsini diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güzel bir pc niz varsa xbox ın çoğu oyunu pc dede var özel oyunları az ama ps4 de özel oyunlar fazla bence xbox series s.
Sebebi ise xboxun microsoftun olması windowsta microsoftun

Son düzenleme:
Bencede zaten bu exclusive kalıcı olmaz ps4 bittiğinde oyunları pcye aktarır hepsini diye düşünüyorum
Ben Sony nin ps exculisive lerini pc ye çıkartçağını sanmıyorum. Hepsini kastetmiyorum, Örn god of war, ghost of tsuhunami, Last of Us PART 2, spider Man gibi oyunlar zaten Sony nin elindekş tek koz. Hee, ama last of us, bloodbone gibi tek başına playstation aldırma sebebi olmayan oyunları pc ye çıkartabilrceğini düşünüyorum. Zaten Sony 2024 e kadar Bi gow 2 ve horizon 2 çıkarıcaj. Ancak 2025 te fln ps5 exculisve oyunları çıkabileceğini düşünüyorum. O zamana kadarda ps4 exculisve oyunları iş yapacağından 3a ps oyunlarını büyük ihtimalle pc ye çıkartıcağını sanmıyorum

Ben Sony nin ps exculisive lerini pc ye çıkartçağını sanmıyorum. Hepsini kastetmiyorum, Örn god of war, ghost of tsuhunami, Last of Us PART 2, spider Man gibi oyunlar zaten Sony nin elindekş tek koz. Hee, ama last of us, bloodbone gibi tek başına playstation aldırma sebebi olmayan oyunları pc ye çıkartabilrceğini düşünüyorum. Zaten Sony 2024 e kadar Bi gow 2 ve horizon 2 çıkarıcaj. Ancak 2025 te fln ps5 exculisve oyunları çıkabileceğini düşünüyorum. O zamana kadarda ps4 exculisve oyunları iş yapacağından 3a ps oyunlarını büyük ihtimalle pc ye çıkartıcağını sanmıyorum
Ps4 bitmesine az kaldı diyebilirim adam ps5 geçti ek para için mecbur olucaktır

Ps4 2yıl sonra oyun göremezsin

ps4 al diyo arkadaşım ben xbox diyorum indirimde kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim birde series s parasına pcmi alınır konsolmu ama indirimli fiyatına yani 4000tl
series s daha mantıklı. daha yeni nesil, daha uzun süre destek alacak. bilgisayarın varsa alma. ikinci el ps4 al 2000 civarına bulunur. series s için de indirim kovalayabilirsin. 3700-3800 civarı bulunuyor. hatta en düşük 3600 gördüm.

online oyuncu sayısı playstation da daha çok oyuncu bulma konusunda beklemezsin

Series S daha mantıklı gibi duruyor.
series s parasına pcmi alınır konsolmu ama indirimli fiyatına yani 4000tl
Bu indirimli fiyat değil kendi fiyatı, ama dolar arttığı için ilerleyen zamanlarda fiyatı da artabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,817
Üyeler
192,031
Son üye
sla7.inc
Geri